Saturday, October 25, 2014

salam maalhijrah 1436H.



salam satu mesia dan salam maalhijrah 1436H.


first. nak habaq yang nieya tak boleh nak sign in blogger.com sebab verification code punya hal. nieya update guna android phone je ni. mintak tolong kawan hack kan acc ni pun still belum berjaya. so, minta maaf ampun salah silap semua sebab lama gila tak update. and of course banyak gila stories nak update. T.T sekarang minggu cuti mid sem. next week dah start mid term. tak sangka pejam celik dah masuk sem kelima, tahun ke 3. perghh. serius banyak benda nieya belajar kat usim, nilai ni. termasuk dalam palapes batch 34 usim ukm. memang busy gila. ni pun baru je lepas habis latihan menembak kat pulada. banyak gambar nak upload. tapi. masalah pulak bila tak boleh nak sign in guna laptop. so, yeah. am still trying to solve this problem. kadang-kadang kalau tak boleh update belog, selalunya nieya just guna instagram je. senang. pastu update panjang-panjang. follow ig nieya : @bae.ahhh. but. no MAN are allowed to follow this ig. am sorry.


hm. nak cakap apa lagi ni. oh. 16 oktober 2014 haritu birthday nieya. so. this little short girl dah masuk umur 21 tahun. memang tak percaya la. abangs boleh pulak kata haritu nieya macam makin besar *matang katanya. eh lol* dan makin tinggi. pft. tinggi tang mana la sangat kalau setakat 148+ cm centu. si nobaeta *bukan nama sebenar* menyempat sakat mengata nieya si pendek,  gemok, bolat macam doraemon. hm. nasib baik la kau ni nobita. kalau tak. memang kena siat la. so. kalau boleh nak jadi macam blogger yuyu zulaikha. sekecik-kecik dia yang comel pun boleh berjaya, apatah lagi nieya. adore kak yuyu so much. tahniah sebab dapat anak yang sangat comel, habib muhammad.


harapan sederhana terbesar, dapat teruskan jadi s/u palapes usim batch 34 sampai habis ditauliahkan. ye la. ingat senang ke oii. sebab rasanya ni first time dalam hidup dapat jawatan macam ni. thanks to abangs for your moral support. even kadang suka sangat gelabah poyo bila buat kerja. "be the best cadet" pesannya. walaupun tak mampu nak capai tapi cuba yang terbaik. "jadi s/u yang bagus". insyaallah. thanks to mierul zakwan sebab sudi luang masa and jadi telinga untuk aku lepaskan masalah. thanks bae for everything. kau banyak ajar aku untuk berdikari dalam life journey. walau apa pun berlaku, kena ingat big support from Him. dia yang bagi segalanya kat kau. semua tu sebab nak kuatkan diri kau. so that, in future nanti kau mampu nak harungi segala benda yang ada depan mata. thanks juga to all my baes ; #shinobaes #hunnybaes #bumblebaes. may Allah bless and ease us all.

salam maalhijrah 1436H. hijrah. banyak cara kira boleh berubah atau berhijrah. asalkan semua tu membawa kepada kebaikan dan manfaat kepada semua orang. kalau ada salah silap dari nieya, minta maaf ampun. mohon tegur untuk segala khilaf. jom masuk syurga sama-sama.! :')
Assalamualaikum.
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com