Thursday, April 26, 2012

tips : 7 rahsia mandi awal pagi !

Assalamualaikum..

hoiyyy orang disana !!!apa khabar orang kampung !!!
hahaha..
okay,hari nie,nak cite 7 rahsia@kebaikan mandi awal pagi..



1:mampu melancarkan peredaran darah-hasil kajian mndapati apabila sseorg mandi pagi dgn air yg dingin,peredaran tubuh badan dye akn jadi lebih lancar.badan pun rase segar je kan.muke pun lebih segar bugar,bermaya.wajah lebih cantik dan anjal .

2:menurunkan risiko darah tinggi-menurunkan risiko darah tinggi,varises and menguatkan pembuluh darah .

3:meningkatkan sel darah putih-bile darah putih kite meningkat,daya ketahanan tubuh badan pun turut meningkat .

4:memperbaiki kesihatan tubuh badan-bile kite mandi dgn air dingin,kulit kite akan jadi lebih lembap,tak kering dan kenyal.sape2 yyang ade lingkaran kat bawah mate tue,eloklah mandi pagi cenggini k .

5:meningkatkan daya kesuburan-bagus utk kesihatan reproduction manusia .

6:menjadikan rambut kite lebih segar-mampu mengurangkan kelemumur dan mnjadikan rambut lebih kuat dan sihat .

7:meredakan depression-mngurangkan depresi,tekanan dan stress.mmbuat fikiran kite jadi lebih tenang and more relaxing k .

okay,hope rahsia ni mmbantu korang lah yee.sape2 yang tak mandi lagi,boleh g mandi yee..hahaa..
muke pun lebih segar bugar,bermaya.wajah lebih cantik dan anjal .

credited to : mr.google coz tolong aQ menyiapkan assignment blog niey..hahaha..

bye~

Assalamualaikum..


CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
6 Comments

6 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com