Wednesday, April 11, 2012

ape!?berhenti kejee?!!

Assalamualaikum...
hyep3 to all readers!!!
apa khabar??sihat???Alhamdulillah..
as u alls tengok kat title tue,,entry kali ni nak citee yang bahawasanyee saye,Crafty Nieya telah meletakkan jawatan saye sebagai Sales Assistant at Mini Pet Shop..hehehe..kenapee??banyak sebabnyee..akan diceritakan,,sebahagiannyee..biarlah rahsia yee..hehehe..okay,,kenape Quit??1st,,ingat senang kee kejee kat situ??kena bersihkan sangkar2 rabbits,hedge-hog,hamsters..penat..nak kena amik air dari bangunan sebelah(maslee)kena sapu,lap2,mop,everyday..ganti air ikan..niela routine daily saye..

second,,pekerja yang tinggal hanyelah saye sorang..yang lagi 1 pekerja daa berhenti..so,semua benda saye kena buat,,mana nak layan customer lagi..then,every week(friday),,check stock..ye..barang2 yang banyak tue saye kena check..penat memang penat,,tapi advantagelaa..sebab boleh cepat ingat code product..fuhhh..bangge..haha..bysee jee..kedai tue memang laa kecik,,tapi banyak barang..

then,,lap2 rak n sangkar2..cage for hamsters,rabbit,hedge-hog,birds,fish..and so on..that's whylah berhenti kejee..bukan tue jee..kesian kat mak abah nak hantar ambik lagi..hantar kejee jam 11.30-9.30 mlm..mmm..tapi sayang jugaklaa kat hamsters tue..rindu tau..dala semuanyee comel2 belakee..korang jangan jealous tau..nak tengok macam mane cutenyee dyorang,,korang searchlah hamster kat mr.google tue..adee winter white hamster,syrian hamster,mini hamster n roborovski hamster..comel sangat..tapi nak buat macam mane,,kena berhentilaa..kena jage adik2 plak kat rumah..mak abah kebelakangan ni busy..keje punn jauh2..that's whylaa i'm quit..okaylaa..jangan lupe post comment korang yee..

berhenti sampai sini jee dulu..k bye..assalamualaikum..
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com