Sunday, April 22, 2012

tutorial : timbang berat blog . obesity ke ?

Assalamualaikum semua..

haa,,hari niey nak kongsi pasal berat blog..haa ????ape mende kejadah tue ???haa..taa tawu ???
neyh,nak bagitahu..kadang2,kalau korang tgah berblogwalking..bukak blog orang,mesti adee yang loading lambat..adee yg tak sampai seminit,daa adee daah blognyee..bagi yang loading lmbat tue..mesti blog dye berat..i mean dyee punyee widget maybe banyak sangat kot..tue yg kdg2 bwat kite tension..then,bile dah macam tue,malas kan nak bukak blog dye..

haa,korang mesti laa nak tahu kan berat blog korang berape..klw lebih dari 100 tue,mknenye dah obesity tue..klw bawah 100..tue dikira maintainlaa..

tadi,nieya baru jee check..berat blog nieya ialah 109.4..ehehe..nak knee pegi gym nieyy..ahahahaahaha..nak kne tggu seminit,baru boleh bukak..nnty nieya cubee maintainkan berat blog nieya okay..supaye senang korang nak bukak..tadeelaa loading smpai 3-5 minit kaan..ye tak ??nak bace pun happy jee kaan..

haa,nak tawu berat blog korang ???jap2..
-
-
okay..klik sini ! 

just masukkan url blog korang..and tekan 'check'..nnty bawah dye ade tulis berape berat blog korang..agak2 lebih 100 tue,sile2 lah kurangkan@buang widget2 yang tak penting,okay..orang laen nak bukak pun senang jee..an an an ??okay..adakah entry saye mmbantu anda ???

~sila hantarkan jawapan dan komen anda di bawah ini berserta link url blog anda yee..jawapan tak kurang dari 50 patah perkataan..ahahaha..okaylah,stop sini dulu kayh..~

okay~bye..

Assalamualaikum..
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
6 Comments

6 comments:

  1. dah check huhu

    #

    Domain name : www.masterzuheir.com
    Size : 69.67 KB
    Load Time : 3.32 seconds
    Average Speed per KB : 0.05 seconds

    ReplyDelete
  2. hamboiyyhh..ringan blog kw..diet?..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. oooo... mcm ni nak cheq berat.. oke2.. thanx nieya.. ^^

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com