Saturday, April 28, 2012

panduan tutorial untuk blog anda !

Assalamualaikum semua !

senyum siket ! =) bagus..

hari nie nak bagi panduan tutorial untuk blog korang..

bukan ape,untuk mencantikkan/menghias blog korang supaye nampak cantik,kemas dan teratur..

kalau nak dibandingkan dengan blog nieya mase first2 tue,tentulah tak secantik sekarang nie kan..hahaa..cantik kee?biase jee tengok..haha..

okaylah ! dengan ini tanpa membuang mase lagi,dipersilakan klik ke bawah untuk panduan tutorial blog korang kayh..


okay , tue jelah . haa ? nak lagi ? klw nak lagi boleh tanye pacek google kayh..kat situ,mcm2 jawapan pacek google ade..just klik ok..

haa,satu lagi,mase nak try2 buat tutorial tue,tengok sekali kat comment tue..kot2 klw banyak sangat yang cakap tak boleh buat,tinggalkan jee ey..maybe ade mistakes kat code2 tue..
jgn risau kat bawah2 tue ade banyak tutorial untuk korang k..

selamat mencuba ! have fun !


lagi satu , kalau nak cari background comel pulak , boleh ke sini :


http://www.mycutegraphics.com/ 

buat background sendiri di sini --> http://www.colourlovers.com . 
tak tau caranya ? ikut tutorial nie ! 

seperti biase sila hantarkan borang maklum balas anda setelah mencube tutorial2 tue di ruangan komen2 kat bawah nie kayh..dan tinggalkan link anda di shoutbox untuk difollow oleh saye..dan jgn lupe follow k..

good luck !

k bye~

Assalamualaikum..
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com