Sunday, April 22, 2012

sakit hati ! jealous !

Assalamualaikum..

hye,korang..even tadee mood punn masih lagi naak update blog yee..hahaa..baik taak..ececehh..

tak tahulah kaan kenape ntah hari niey emosi sangat!mcm mao nangis pun adee..tak tahulaah kaan tgah saket hati kee jeleez niey..hanyee Allah jee yang tahu..

tadi tengok pesbuuk..saye cume tgok2 status orangg,like2..tetibee ade bacee status c dyee niey..ade komen2..then,tetibee rase mcm naak nanges pulak..

knapee entah..pastu rasee saket hati..jealouss punn adee..hanye sayee dan Allah jee yang tahu..entahlaah..malas laah kaan nak citee..rahsia hati hanye Allah yang tahu..
huhuhuhuhuhuu..sedeyh jee nieyy..
-
-
korang mesti konpius kaan..tapee..memang sengajee pnn naak konpiuskaan readers..ahahahahaa..
Ya Allah,andai dyee tercipta untukku,maka dekatkan dan satukanlah hati kami dalam ikatan yg sah,jika bukan,maka,kau jauhkanlah dye drpdaku..bg dyee maen jaoh2 sanee..ehehee..amin..

okaylaah,ta tawu naak mmbebel ape lagi..cukuplah setakat nieyy,okayh..

~setiap kejadian/perkara2 yang berlaku,semuanye ade hikmah tersembunyi yang kite sendiri pun tak tahu..jadi.janganlah kite mengeluh,okay..mungkin ade sebab2nyee~

~setiap kali hujan turun,mesti akan terbit matahari@pelangi..bukan hujan selama2nye..jangan bersedih,okay~

~LA TAHZAN,DON'T BE SAD,JGN BERSEDIH~

Assalamualaikum..

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. hahahahaaaa... haaa!!! ade rahsia gempak kew ni??? haaa!! jeng3... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha..jeng3..rahisa haty jee tawu..hehe

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com