Friday, May 11, 2012

aiyoo . ape sudah jadi neyh ?

Assalamualaikum sumew !!!

aiyoo . ape sudah jadi neyh ?

yee . begitulah tajuk post untuk malam nie . 

hmm , korang dah bace title ganti puase ? alamak ! ??? haaah ? belum ? 
kalau belum , klik button kat sini ! 

okay , selesai bace kaan .

nampak tak post kat situ nampak berserabut n berselerak ? ade kaan ? tak same macam entry2 lain . 

aiyoo , taa taw . apa sudah jadi meyh ?

alamak , mase type2 , buat entry tue . nieya tertekan format normal , heading lah , subheading lah , minor heading lah . 

ntah pape . al-maklumlah , newbie kaan . banyak lagi yang nieya tak tawu . 

sekali preview . aiyoo . cemane neh . kalau tak , lagi berserabut taw entry tue . 

setelah dibetulkaan , akhirnye . layan jelaah entry tue . cam lawo pulok .ehehehehe . 

tue jee nak share . ahahahaha . 

banyak lagi yang perlu diperbetulkan . semua nieya belajar sendiri . i mean , tak semualah . 

kalau betul2 tak tawu tue , tanyelah kawan2 . 

entah macam mane boleh terbuat blog entah . ahahaha . 

entah mende alah mane entah masuk dlm badan nieya mase tue sampaikan tetibe jee boleh terus buat blog . 

mule2 tue google2 jee , pastu , tak sedar tangan dah tekan2 . 

last2 , tekan button 'create a blog' tue . dan disitulah bermulenye segale2nye . sampailah sekarang . 
ekekekekekeh .

owkeyhlaaa . tengkuk nieya dah rase macam nak patah seribu neyh . stop sini dulu kayh . 

okay bye ~

Assalamualaikum .

p/s : berape banyak laa mau letak okay ? hihihi .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com