Thursday, May 24, 2012

blog teruja and awesome aku nak singgah !

Assalamualaikum korang !

memalam neh nak share blog2 yang nieya suke bace bile ade entry baru . yeahh . 

faktor2 nieya suke bace blog dyorang adelaah :

-mereka mempunyai follower yang ramai .

-up-to-date . nak2 blog abg ben ashaari . dalam 1 hari ade 6-7 entry dye tulis . wOoww . 

-memaparkan isu2 semase , ape yang dyorang buat , ape yg berlaku , event yg dyorang pergi . 

-dyorang kekadang suke letak gambar2 dyorang yg cute , cantik n cOmel tueh . 

-blog dye kemas , cantik n awesome !

-gaye penulisan yg kelakar , kemas , cOmel dan sekaligus menarik minat nieya untuk membace lebih lanjut .

Okay , maO tawu blog siapakah yang menjadi pilihan dihati nieya untuk singgah ke blog mereka ?

tadaaaaaaaaaaaa ~

1.http://kupukupukecik.blogspot.com/ - kQ.yuyu . blog kQ . yuyu yang cOmel n gaye penulisan yang bwat nieya ketawa . hahaa . 
2.http://www.benashaari.com - ben ashaari . sapelaa yang tak kenal dengan blog abang ben niey . as u olsz know , dye always update blog dye . catatan harian , isu semasa n menarik minat aku untuk bace . ringkas tapi padat ! ^^
3.http://imasahaja.blogspot.com/ - ima sahaja . okay , blog dye mmpunyai follower yg boleh tahan ramai . dye ade buat tutorial shawl kat youtube . just type ima sahaja tutorial , nnty keluarlaa dye . dye cOmel , suke letak gambar dye . cerite tentang diri dye . 
4.http://honeykoyuki.blogspot.com/ - fatin liyana . dye niey dah banyak kali muncul kat tv3 , tv9 dgn tv2 dalam rancangan MHI , nasi lemak kopi O and IN-TREND . orang kenal dye as DR . BLOGGER . suke bace blog dye jugak . ^^
5.http://inibelogsaya.blogspot.com/ - hanis zalikha . yee . yang model2 , yang ade berlakon dalam memberku hawa klw taa silap . baru2 nie dye ade update pasal Oh my english . cara2 cakap bi dgn betul . nak tahu , kena terjah blog dye .
6.http://farahinlee.blogspot.com/ - adakah anda kenal ? nie laa blog kQ . farah lee . taa kenal ? alaa , yang isteri Ally Iskandar tue haa . haa . blog dye menarik ! anda mesti bace . hihi
7.http://irinenadia.blogspot.com/ - irine nadia marcello . kenaal ? bulan depan nie , dye bakal nikah kott . nak tahu selanjutnye , bacelaa kisahnye . blog dye banyak kali masuk magazine . blog pink yang cantik ! 
8.http://www.lyssasecret.com/ - blog dye mmg tip top jugaklaa . banyak tutorial best !

alsO , tak lupe jugak blog mmber2 aku :

-http://www.masterzuheir.com/ - nak tempah blog ? buat bisnes ? tanyelaa dye . macam2 ada .
-http://ouhmylovely.blogspot.com/ - blog best ! jom masuk ke dalam dunia blog aini ! hahaa
-http://hedayatnyer1609.blogspot.com/ - anda suke k-pop ? singgah sini . tak rugi maa . 
-http://notatanganain.blogspot.com/ - blog ain farahin . ade kisah cinta-islamik , entry2 yang bermanfaat . i like !
-http://nurfarahainkasnin.blogspot.com/ - blog farah kucheng . nak tawu ape pasal dye letak name kuchengg ? kenalah tengok n bace . 
-http://cha-no.blogspot.com/ - blog chanO . i like . dye suke try masak . pastue menjadi pulak tue . ^^
-http://durratulzulfah.blogspot.com/ - bella life . newbie same macam nieya . jum terjah blog dye . hihi
-http://kisahkunotkisahmu.blogspot.com/ - blog cik jia . anda suke masak ? kat sini banyak resepi yang paling umphhhh ! sedap . masuk blog dye mesty meleleh jee tengok . hhihi . ade entry2 best . jom tengok . 

waaaaah . nie nak share ke nak promote ??? hahahaa . Okay , tue je yang dapat nieya share kan . klw ade yang tersilap2 or tadee . banyak sorry kay . 

bye . Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. huhu..aku juga termasuk..hehe
    trimas CN..
    suke juga kt blog www.cha-no.blogspot.com...masak2,dah pernah rasa.hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahah..kw tayalaa memalu..aku tolong pomote neyh..hahaa

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com