Wednesday, May 09, 2012

connection ! grrrrr . .

Assalamualaikum . .

this time i wanna share about maxis connection . arghhhh .

okay , FYI , nieya gune maxis broadband . n nieya benci bab2 load time . lame tawu kene tunggu ! connection kadang2 laju , kadang2 tue lambat sangat macam ciput bjalan . huh .

sampaikan , nak follow back blog orang pun kena tggu lame . haduyaii . macam nak hempuk jee broadband nie masuk dalam lubang tndas . mne tawu , kot2 terus laju jee . ahahahahaha . kaaan . 

arghh . tension kw dengan connection nieyh . 

kawan nieya ade jugak sarankan trylaa gune VPN (VIRTUAL PRIVATE NETWORK) kaan . tapi , nanti2lah . 

psst pssst . nak promote nieyh . dengar2 , vpn niey sesuai untuk yg gune broadband nie . RM10 sebulan . 
nak tahu lebih lanjut . klik sini -->  Usahawan Muda (fb) . dye nie btggungjawab dalam vpn2 nieyh . 

kalau korang gune vpn nieyh , gerenti merenti berenti lah kan korang punye connection tue laju jee kw . macam roller coaster tue . alaa , tapi laju lagi nie . nak ntenet sampai pengsan pun boley kw . haha . bayangkan , sampai boleh jadikan broadband korang UNLIMITED kw ! wOww . 

  nak tahu lebih lanjut . bace nieyh , 

MAXIS SKMM 
~maxis broadband+vpn~


- PERCUMA untuk bulan pertama | Bulan seterusnya perlu bayar RM25 (tanpa melanggan VPN).
- Kelajuan Download 1.5Mbps - 3.6Mbps (Ikut Coverage)
- Limit sehingga 0.7Mbb sahaja | Sekiranya anda melanggan VPN akan menjadi UNLIMITED !
- Langgan VPN hanya RM10 sebulan..
- Download apa sahaja dan layari internet sepuas-puasnya. Internet tetap laju..
- Pakej broadband yang sangat menguntungkan anda daripada pakej broaband yang lain.
- Anda hanya perlu bayar RM35 sahaja pada bulan kedua dan seterusnya.
- Tiada apa-apa caj tambahan yang akan dikenakan kepada anda.
- Kami akan memberikan tutorial cara penggunaanya selepas anda mendaftar

PEMBAYARAN :
MAXIS BROADBAND SKMM PEK = RM70
LANGGAN VPN = RM10 Sahaja - khas untuk pelanggan maxis broadband skmm kami sahaja.
Pos = FREE
JUMLAH = RM80 !!

(Bagi bulan kedua dan seterusnya, kiraan pembayaran adalah seperti di bawah)
Yuran bulanan = RM25 (maxis broadband skmm) + RM10 (VPN) = RM35

Kepada sesiapa yg tidak tahu apa itu VPN sila layari : http://www.langganvpn.com/p/apaitu-vpn.html
 — 

niey copy paste jee aeyh . nak tahu lebih lanjut . bace nieyh . haaaaaaa , macam mane ? okay taak ?
tunggu ape lagi tue ? 

jgn lupe dapatkannye sekarang ! 

okaylaa , stop here . bye ~

p/s : kan owhsemm tue ! haha .

Assalamualaikum . 
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. yup,,mmg sgt disarankan guna VPN ni.dgr unlimited jer dah buat org suke..rm10 apelah sgt..
    crafty nieya boleh support.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ogogogogo..amma appa.support..hikhik.tggu aQ jadi kaye raye maye gaye laa baru boleyh support sumee..hahaa

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com