Wednesday, May 16, 2012

selamat hari guru ! ! !


Assalamualaikum . 

yee .. kite bertemu lagi dalam entry kali nie . 

entry special : selamat hari guru 2012 !!!

yee ! bertemakan  "Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara"  memang best lah kan ! *smgt berkobar2 nie nak bg ucapan . hihi .

tapi tahun nie memang sedih ! sedih tawu ! yelaa . mane taknye . tahun lepas tahun terakhir sambut hari guru dgn cikgu2 sume . rindu nyee nak dengar ustaz2 ustazah2 berpuisi . nyanyi lagu tema . wuwuwuuu ~ sedih . sob2 . .

walau bagaimanapun , bukannye guru2 yang kat sekolah yang patut kite hargai sebenarnye . bahkan ibubapa , kawan2 dan mereka2 yang pernah bagi kite ilmu , ajar kite walaupun sepotong ayat . 

dalam kepale niey mulelah teringat mereka2 yang mmbantu nieya mase nak buat blog nie dulu . pehh . banyak tanya pulak tue . 

juga mereka2 yang sudi share ilmu kat facebook . kepade mak abah nieya yang banyak didik nieya dari kecik sampai sekarang umo 19 tahun niey . penat mlayan kerenah nieya yang agak temper n kasar . huhuu . 

kepade bekas supervisor and majikan(dua2 bangse cina) nieya also my partner job , aisyah . thanks a lot lah kat korang . korang dah ajar nieya macam2 mase keje dulu . 

dari first2 masuk tak tahu ape2 pasal pet shop , hamster , turtle , hedgehog(landak laah) , fish , and also rabbit . cara penjagaan hari2 . memang bile kenang balik , best sangat ! dah ajar nieya cara serve customer even sampai sekarang pun belum mahir sangat ^^ . belajar macam2 . cara pemakanan hamster dll . dapat pengetahuan lebih pasal pets . sugar glider , kucing dll . semualah !

bukan senang nak ajar nieya . susah woo . nak2 nieya lambat pick-up sikit . nasib baik boleh pegang hamster . dalam sebulan lebih tue , macam2 yang nieya kena harungi kat pet shop . blaja kire2 . memang pengalaman berharga lah ! awesomee ! *next time nak cite pasal pengalaman keje kat pet shop pulok lah . ^^

kepada blog2 yang ade tutorial tue , thanks dah ajar nieya macam2 dalam bab-bab copy paste kod-mengekod neh . hahaa . *tengok, sampai kan blogger yang letak tutorial pun saye appreciate taw . hihi .

kepada korang yang kunjung-mngunjung blog nieya yang tak seberapa nie . komen2 like2 . semualah !

*baik2 nak buat ucapan slmt hari guru , dah bertukar jadik ucapan terima kasih pulok ! hihihihihi . jangan mare yee .

to allz , selamat hari guru n selamat hari pendidik ! love korang semua ketat2 lah ! muah muah . hihi .

okaylah . salam sayang dan salam perkenalan dari nieya .

majulah pendidik untuk bangsa dan negara ! walaupun hanya seorang blogger ! iyeahhh . jia you ! ^^

Assalamualaikum .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com