Wednesday, June 20, 2012

about says.com !





yuOlszz !!!!!!!!!!!
buat ape yuOlszzz !!! 
tidO ? keje ? bermalas2an ?
yeahhh . bermalas2an . just like me hooh . (o_O)

hari nie nak cite tentang says.com . 

 People-powered media 

maybe dah ramai yang tahu pasal says.com nie kan .
and maybe ade jugak yang tak tahu tentang mende alah kejadah nie . 
and also maybe ade yang tahu , tapi belum join !

klik sini untuk join !

for yuOlsz information , says.com is :

SAYS.com is a network of crowd-curated news sites, giving you the hottest trending news topics, remixed with the right videos, pictures, different news sources, polls, discussions! Aside from rapidly discovering everything you need to know about any hot topic, you can also…

Build Your Authority

Earn Extra Money

Make A Difference

tak paham ??? okay okay okay . itew memang baik hati sebab dah tolong translatekan nie : sila bace bersungguh-sungguh =_=

SAYS.com adalah rangkaian laman ramai-curated berita, memberi anda berita yang paling hangat topik trend, remixed dengan video yang betul, gambar, sumber berita yang berbeza, pemilihan, perbincangan! Selain daripada cepat menemui semua yang anda perlu tahu apa-apa tentang topik panas, anda juga boleh ...

1. Membina Penguasa Anda

Apabila anda 'lagu' apa-apa berita atau topik dengan sumber yang berbeza, video, imej, pemilihan, dan perbincangan, anda membantu orang cepat mengetahui segala apa yang mereka perlu tahu, dan membina kuasa anda dan mengikuti sebagai seorang pakar atau personaliti.

2. Menjana Pendapatan Tambahan

Jika anda ingin berkongsi berita terkini mengenai media sosial, maka anda beruntung! Dalam seksyen Istimewa kami, anda akan dibayar untuk penyiaran kandungan yang ditaja. Mendapat akses kepada sumber-sumber eksklusif untuk menyiarkan Istimewa yang akan meningkatkan pendapatan anda secara ketara, sebaik sahaja anda telah mendaftar secara berkesan.

3. Membawa Perubahan

NGO dan sebab-sebab sosial bahawa perkara kadang-kadang boleh hilang di laut video kucing dalam aliran Facebook kami. Dalam saluran 'punca' kami, anda membuat perbezaan perkongsian oleh berita tentang NGO, bukan keuntungan & akar umbi pergerakan dengan rakan-rakan.

credit translation to : pacek google yang hebat ! 

okay , jom kite mula :

klik-klik !
 tekan-tekan !
check-check !
gila-gila !
jalan-jalan !
jangan tekan !
okay tekan !
kalau tekan,dapat duit !

okay , sape yang tak join lagi , boleh join now !

FYI jugak , http://about.says.com/ punye rangkaian dah masuk mencelah sampai sehingga celah kaki negara INDIA , SINGAPORE , AUSTRALIA AND PHILIPPINES selain MALAYSIA . 
 
haah ! jangan tak tahu !

korang boleh share kempen @ recommendations @ social good @ news : remix dekat mane-mane celah hidung kaki tangan rangkaian sosial atau social network yang ade seperti facebook , facebook fanpage , tweet-te-e *sebut macam johan rajalawak sebut . atau segale macam social network yang ade di seluruh pelusuk muka bumi nie .

korang akan diberi code atas name korang macam nie dan share lah kat memane yang orang boleh klik-klik . then . bile orang klik korang punye kempen tue , korang akan dapat MYR 0.20 @ doplosen bagi setiap klik-an yang diklik . 

cuba bayangkan kalau 5 / 10 orang yang klik , kan dah boleh dapat RM1 / RM2 tue . terlebih pass nak buat beli gule2 HANYA AKU CINTA KAU SEORANG a.k.a gule-gule HACKS tue . dapat banyak maa . 

kalau dah lebih dari MYR50 / RM50 dalam simpanan tabung korang dlm says.com tue . korang dah boleh keluarkan . 

okay , dah penat mem'babbling' dengan yuOlszz . nak break kejap .

have a break with a kit kat ! mm . nyumm . nyummm ! nak ke ? buy it yourself lah !

dahlah . nak stop . dah banyak babbling dah . nak makan pulak . lapoOo !!! perut dah pang-pung-pang-pung-krooch-krooch-sroot-sroot mintak diisi ! dah menggigil nie !

nak mintak korang klik iklan yang atas tue . yang ade banyak2 tue . bawah All About Crafty Nieya ! tue . nak duit klik situ okay ? klik je semua nya ! >_< thanks . sayang korang ketad2lah !

bye~see yuOlszzz !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
9 Comments

9 comments:

  1. SAYS.MY best! Lagi laju dari nuffnang utk dapat earning..! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups!betul tue..kalau kite rajin gilee2..boleh dapat RM10 dlm sehari~kena usaha!chayOk >_< =D

      Delete
  2. ain ada dftar says. tapi ta pndai guna :(

    Join Churp Churp. Perghh! baru 3 jam join dah mashukk!

    sedang mencari sponsor untuk segment yang bakal diadakan gabungan antara dua belogger. sila pm ke ainhanani.bokhori@yahoo.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ain dzaya,laa.yekee..nieya pulak taa reti gune churp2.pandai says jee..hee.. =D

      Delete
  3. hehehee.macam2 plak yang muncul sekarang ni kan??haha

    saya dah meletakkan awak dalam bloglist saya tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.aah.betul tue..churp2lah..says.comlaah..lepas nie ape pulak aek?? boni.com pulak ?? =D

      Delete
  4. hehe..ade lgi bnyk tpi says mmg sgt dipercayai.
    so jgn rosakkan market says.spam bagai la..
    keep it up dear!
    semakin maju ke hadapan.ajak lagi anak muda mahir dlm IT.insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!aku pcaye says.lg manyak untung maa..yeahh..insyaAllah

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com