Friday, June 15, 2012

BIRTHDAY GIVEAWAY AND UP YOUR FOLLOWER BY AINIE !

Assalamualaikum korang !!!

hari nie nieya bukan nak join giveaway seperti yang tertera di kaca title atas tue .

nieya nak tolong korang up kan follower korang dengan melibatkan diri anda untuk join giveaway nie . walaupun nieya sendiri masih mempunyai follower dalam jumlah bilangan yang sedikit . hehe
*kira macam promote lah jugak .


dengan ini , nieya telah menjerumuskan diri dalam giveaway nie bukan sebagai peserta , tetapi sebagai sponsor kecil-kecilan kepada owner blog dye . hohOo .
*first time jadi sponsor hadiah untuk seumur hidup !

ACTUALLY , hari nie birthday dye . dye dengan baik hatinye nak bagi korang hadiah . bukan korang yang bagi hadiah . doakan dye punn dah cukup *katenye . =)

AINIE !!! HAPPY BIRTHDAY 19TH !!!

kepada korang yang telah terjerumus sama dalam membace entry nie , wajiblah korang menghadirkan diri untuk turut serta dalam giveaway nie . 

hadiah-hadiahnya memang cukup untuk memberansangkan hati kecil korang untuk turut join sekali dua dalam giveaway nie .


nak tahu serba sedikit mengenai hadiah-hadiah yang bakal menjadi milik korang ?????

-shawl
-blouse
-contact lens
-bloglist selama sebulan
-sweetie pretty lens ( voucher discount 10% )
-free banner special
-topup free
-& full edit blog 



errr . maybe terbuka kepada blogger pompuan jee , TAPI , kalau blogger lelaki nak join sekali , ape salahnye , kalau menang hadiah , bolehlah hadiahkan balik kat awekss2 ke , adik gegurl korang ke , mak korang ke , as long as dyorang bergelar perempuan . 

GIVEAWAY nie bukan GIVEAWAY biase-biase punye taw . TAPI , LUAR BIASA punya . 
hadiah2nye pon best !

korang !!! join taw taw taw !!! 


okay , tue jee . apa-apa hal , kite rOger-rOger okay ? hikhOkhikhOk . =)

p/s to AINIE MUNIERA ! :

THANKS FOR INVITING ME TO BE YOUR SPONSOR , 
NEXT TIME INVITED LAH LAGI ^^ hoho
*Oh my brOken english !

Assalamualaikum dan Selamat BerGIVEAWAY !

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. hahahaha . beah! mekaseh aeyh . terharu sungguh . thnks jugak coz sudi jd sponser . hihihik

    ReplyDelete
  2. seronoknya...besday girl bgi present kt owg lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..a'ah,bestkan ex-ketua dorm aku~~hoho =D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com