Monday, June 04, 2012

happy birthday sayang2ku !!!

Assalamualaikum . . 

woahhh , sempat lagi make entry pepagi bute neyh . tapee . jadik burung antoO jap . mentang2 bapak tydO . hekhek

entry kali nieyh just nak bagi surprises !!!!!!!!!!!!!

SURPRISE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
erkkkkkkkkkk . tetibeeee . surprises ape tue ?????????? kat sape ????????
-
-
-
-
neyh nak cite lah nie , taak saboO korang yeeeeep .
-
-
-
-
-
nak bagi surprises kat 3 ekor makhluk Allah yang meraikan ulang tahun birthday mereka dalam hari yang same , dengan waktu kelahiran yang amat3lah berbeza . 

3 ekor makhluk yang dimaksudkan :

2 ekor makhluk tue haruslah my GexBS(geng ex-budakskola) , 


erkkkkkkkkkk . lagi sekor ???????

tertinggal pulOk . ehehehee *kejamnye 3 ekor makhluk . hehe . sorry morry torry lorry .

-lagi sekor tue wajiblah adek gegurl aku yang ke-3 . second last . Siti Fahimah Aleeya a.k.a yaya gediks yang dah masuk umur 7 tahun !!! erkkkkk . maap ! budak nieyh belOm cukup umO lagi untuk mendaftar sebagai pengundi eh , eh pengguna facebOok . hahaa .  yeayyyyy .

*kali nieyh aku mintak permission pacek goOgle okay . 

sO , happy birthday my sayang2ku intan payung bertatahkan permate berlian 47256726 karat !!!!!!!!!

semoge umur yang semakin meningkat ini dapat mematangkan diri korang bertiga !!!!!!!!!!!!!!!!!

tetibeee jee tadee kena-mengena dgn yang hidup mahupun yang mati . . .

arggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

*saat ini kaki kiriku sedang mengalami kesemutan kerana mintak tydoO !!!!!!!!!!! dek penat tulis entry depan laptop demi tulis entry tentang korang bertige !!!!!!!!! arghhhhhhhhhh !!!!!! kebas3 !!!

wajiblah korang berterima kasih padaku kerana sanggup mengorbankan diri dan tydoO semate2 tulis entry pasal korang walaupun tanpa disuruh oleh mana-mana pihak . hehehe


*nahhhhh , hambek neyh , cake paling sedap and paling suci(putih) yang pernah aku bagi kat korang !!!

-bahagikan sama rata . 
-jangan gegadOh .
- sorang 1/3 jee . 
-jangan lelebih .
 -kalau tak habis bagi aku habiskan okay ? 
-perut aku sedia membantu dan membaham dan menelan pape yang patut dibaham . 

hikhok >_<

wish korang lagi , semoge panjang umur dalam melakukan ibadah kepadaNya . jangan pernah jemu mengucapkan syukur kepadaNya bilamane kite masih lagi diberi peluang hidup sekali lagi setiap kali bangun tydO even aku pun jarang bersyukur . hee . Astaghfirullah . Syukur padaMu Ya Allah . syukran bebanyak atas peluang ini . jangan pernah mengeluh bilamana ujian daripadaNya datang kepada kite kerana setiap ujian dapat mematangkan diri kite sekaligus memberi pengajarn kepada kite . keep smile always ! always remember , aku sentyase akan berade di belakang korang saat susah senang . insyaAllah . 

okay . thats all for today . jari-jemariku dah mintak supaye diberhentikan neyh . hehehe

once again , happy birthday sayang2ku !!!!!!!!!!!! muahh muahhh

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Nice artikel , ada 3 ekor lagi ehk??? hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thank u..banyak lagi nak kena blaja nieyh selok belok dunia blog..hehe..cian kan..3 ekor^^haha

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com