Tuesday, June 12, 2012

hari yang bosan tapi sangat busy !

Assalamualaikum yuOlsz semua nyew !!!!!

sihat tak ? kalau tak sihat , meh bace blog nieya , 
gerenti merenti berenti lah sakit korang tue sembuh jee . haha
=D

waaaaa , bosannye duduk rumah jee . online memanjang
tak kisah nak buat keje ponn . haihh . >_<

errr . daa bace title kan ? 
tipu sangatlahkan kalau kata busy sangat tue . 

memang bosan tapi ape yang busy ?
nie nak cite nie .

bersempena hari cuti memanjang yang bosan nie , nieya mengambil peluang , kesempatan dan masa yang ade untuk membuat 'follow back' yang nieya join segmennye . 


segmen team follow back by blogger hebat , amercorner !


yang belum & tak join segmen lagi , meh tonyoh sini ! . best tau . 
kalau anda nak orang follow , anda kena follow orang tue dulu . 

eh eh , hadiah pon lumayan maa . =D 
gerenti , kompom , berani jamin , orang yang korang follow tue mesti akan follow korang balik . 

berpatutan dengan slogan yang baru tercetus di minda , 

'FOLLOWER DIDAHULUKAN , HADIAH DIUTAMAKAN'


behahahaha : D

okay , berbalik niat , tujuan , cerita asal tadi , Alhamdulillah . 
orang yang follow blog nieya tue , nieya dah follow back semuanya buat masa nie . 

fuhhh . lega taw nieya dah follow . alhamdulillah . connection tenet hari nie . okay sikit . 
sempat jugaklah komen2 sikit kat blog dyorang bg backlink sekali .

untuk korang yang memfollow nieya , 

thank you so much sebab follow blog nie . 

mase mula2 buat blog , memang tak fikir ade orang nak follow blog nieya nie . 

tapi , bile join segmen tue , segmen nie , bla tue , bla nie . alhamdulillah berbanding masa first2 .

okay , bukan tue jee . nieya menghabiskan masa suntuk jugak untuk edit-edit , godek-godek blog .

jangan lupe klik gambar2 kat bawah okay ?

tak rugi hanya dengan mengkliknye . *errr . mengklik ?

malas nak merepek lebih-lebih , nanti korang tanak bace sampai habis . =)

Assalamualaikum dan Salam Bersegmen dan Salam menghabiskan masa harinie dengan sebaik-baiknya !!

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. alololo..cian dia bosan..meh buat cupcakes dgn lyeen jum..:P

    ReplyDelete
  2. aloloo..nmpk sgt dia mmg busan..apapon gudluck ya..kite pon join segmen tuh.. hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..thanks~good luck jugak kat mama Qhayra..all the best ! =D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com