Monday, June 11, 2012

header blog tersenarai paling comot seantero dunia !

Assalamualaikum yuOlsz !

sihat tak hari nie ? okay , nieya sihat . alhamdulillah .
*tanye orang , diri sendiri yang jawab . erkkk

=D


kali nie nak merepek cite pasal header blog

nampak tak header kat atas yang ade gambar rainbow2 tue ??? 

alaaa ,
yang ade All About Crafty Nieya ! tue . ade kan kann ??

okay . errrr . errrr . heehee *sengih macam kerang membusuk di tepi pantai . 

okay . finee . header tak lawa . comOt . tak center pulak tue . alahaiii . 

baru pes time buat header nieyh . ehehehe . 

tak tawu nak buat macam mane . last2 , 

  • -godek2 gambar , 
  • -curik gambar lame pacek goOgle yang tersorok bawah lemari Bing.com ,
  • -edit-edit tulisan . . 


last2 , menjadi . walaupun buruk n comOt semacam . hehehee . 

at least aku cuba try test okay . 

finee . sila kutuk header nieya yang comOt , yang buruk tue depan2 okay . 

ta maO kutuk belakang . hep ! ta maO . ta maO . 

say nO to kutuk belakang-belakang please !


kutuk kat comment lagi senang . seantero dunia boleh bace . haha

marcapada ini , nieya telah termasuk tersenarai terlist dalam boOk op recOrd ,

Dengan ini ,

diisytiharkan blog 'All About Crafty Nieya' telah tersenarai sebagai

"satu-satunya blog yang mempunyai header blog tercomOt di dunia !"

behahahahaa . *sambil korang tertawa jahat !

lantaklah . tak kisah . yang penting ade header . aku ada , kau ada ??

tadee kan kann kann ? haha

 okaylah , bye ~ dah malu nie menahan sebak di dada ~

*poyOlah kau !

Assalamualaikum . .

Updated : header dah ditukar~dah centerkan . . hehe~ =D

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. takpa dear...yang pentinga da usaha nk buat,,,:) alallaaal..:D

    ReplyDelete
  2. Mari kongsikn koleksi header di blog akk:-)

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com