Friday, June 15, 2012

laman sosial yang baru !!!

Assalamualaikum yuOlszzz !!!

hohOo . semalam nieya taa update blOg kaan ???

tapee2 . hari nie nieya akan update 2 / 3 entry , insyaAllah ~

hoho . mesti banyak persoalan yang berada di minda . .
 banyak tanda tanya dan juga kata kerja . . ~lalalalalala . ( cinta muka tak malu )

"errrr . dah ade bukak laman sosial yang baru ???
kali nie ape pulak selain twitter ,facebook , tumblr ???"

( bisik hati pedal limpa korang )

urm . urm . .
sebenarnya , nieya baru jee nak mula berjinak-jinak dalam dunia haiwan eh , twitter !

bukannya ade laman sosial yang baru dibuka yee kawan-kawan .

nieya jee nie yang baru buka account untuk twitter~
*errr . korang kisah pulak kan ?

tadeelaa , rase ketinggalan zaman sudaa baru bukak twitter . 
korang mesti dah bertweets sebanyak 658216589017630 kali kan ?
hohOo .

okay , meh-meh kite polOw-pOlow follow-follow dekat twitter ~

korang follow okay . kalau tanak follow , ikut jee okay ? >_o
this is my new account --> @ct_nieya !

ta mao segan-segan tau follow2 . 
nieya masih mentah lagi dalam dunia tweet2 nie . 

ade pantun khas untuk korang nie :

ehemm . ehem . testingtesting . satu , dua .

tengOk wayang citee John Carter ,
oh , kau tak tahu dye punye keOhseman & keEnseman , 
saye budak cOmel baru belajar bertwitter , 
kalau salah tweet , tolOng betulkan .

okay . finee . 
pantun aku memang 360 % tadee ciri-ciri kesenian gadis melayu terakhir . 

ade kawan cakap , tak cukup 1 ( faceboOk ) , nak bukak lagi 1 . hoho

disebabkan faktor2 keJeleSan terhadap dyOrang yang terlalu asyik bertweet , telah mendorongku untuk turut serta dalam bertweet2 nie . *nak jugak kan aku .

oupss , lepas nie nak kena tambah floating button twitter kat sebelah kiri nie . hehe

okaylah . malas merepek panjang-panjang~
sekian sahaja .

KURANGKAN KONTROVERSI DALAM TWITTER , 
TINGKATKAN PRESTASI DALAM BERTWEET !


Assalamualaikum dan Salam Memfollow twitter @ct_nieya dan Salam Bertweeting !



CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com