Tuesday, July 24, 2012

Background buatan nieya untuk korang !

hye yuolsz ! okay tak ? puasa hari nie . alaa . baru hari ke-4 .  
nah nahh . nak bagi background free untuk korang . ke nak nieya charge ? okay . 1 background doposen / 20$ . bak sini . bak bak sini duit . korang pakat kumpul duit . pastu topup kan nieya di nombor 012-3456789 . aceehh ! okay . ape yang korang perlu buat : 
1- right click > save image .
2- sign in > dashboard > template > customize / template designer .
3- background > image > upload > browse > done > tile > apply to blog
kalau tak paham jugak , tengok >  tutorial nie . ikut starting nombor 10 . 
nie background nye :

1. flowers + stripes

2. love + stripes

3. heart + plaid

4. simple flowers

5. rainbow sky

6. cute cupcakes

7. star owsem 

8. stripes

9. stripes vs flowers 

10. i just love arts !

11. just a little lux ! ;D

12. Beauty since 1997

13. blink blink 

14. soft pink

15. mr. simple

16. pinky arrow

17. love ya

18. blue pink purle

19. yummy

20. purple + pink LOL

okay . SYARAT COMEL : kalau korang nak ambik background nie , just comment kat entry . letak nombor background yang korang pilih dengan url link blog korang . okay . rasenye nieya dah boleh bukak website background untuk blog nie . muahaha . nieya on je kalau ade orang sponsor . hahah . setakat nie je lahh hari nie . fenatt laa buat background nie . eheheh ;)

Full Edited Background by Crafty Nieya .
Selamat Berbackground dan Assalamualaikum . . :)
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
5 Comments

5 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com