Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H



hey hey hey ! jawab salam dulu maa :)

BEN ASHAARI

okay . yeah yeah yeah ! header baru BEN ASHAARI yang segak kemain bersama anaknya yang comel kemain juga . muehehehe :")

sape mau join , silalah klik kat image okay .
bersempena bulan ramadhan nie . blogger ben ashaari  telah buat cadangan dan segmen untuk kita bertukar-tukar link blog untk tempoh sebulan nie . yeah . bulan puase . yuolszz patut memilih blog ini untuk dijadikan bloglist blog yuolszz kerana blog nie agak comel *perasan . selain mempunyai beberapa ketul tips , entry dan lirik yang mungkin dapat menarik korang untuk memilih blog nieya sebagai bloglist blog yuolszz ;) marilah kita bersama-sama mencapai persetujuan untuk bertukar-tukar link sekaligus dapat mengetahui entry-entry yang bermanfaat dari yuolszz . okay ? deal ? muehehe :D

nak join ??? klik kat image @ klik sini meyh -->  http://www.benashaari.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html <--

Mari Kita Bersegmen ! yeahh

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
59 Comments

59 comments:

  1. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.saya berminat ^^ :)
      dah masuk bloglist :D

      Delete
  2. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA :)

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan juga ^^
      okay.deal.setuju :)
      thanks

      Delete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? :)

    http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    pasal craft ea..best ni.mne tau mau ordr ap2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.thanks ayut.setuju ! :)
      hehe.taklaah bukan pasal craft..
      saje jee menggediks gune name nie..hehe :D

      Delete
  5. Berminat nak tukar link tak??.....

    http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan! :)
    Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya ya..

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan juga ! :D
      okay.dah masukkan :)
      salam kenal juga ;)

      Delete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  9. SALAM PERKENALAN :)

    ANDA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK BERSAMA SAYA?
    http://norafesa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga :)

      ya.saya berminat :D
      dah masuk dlm bloglist :)

      Delete
  10. ya... sangat lah sudinya... dah masukkan dlm list pun... TQ

    ReplyDelete
  11. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. Anda berminat utk menukar link bersama saya?

    http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://ciksuesaari.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik sue.saya berminat..
      tapi saye tak boley comment dlm blog cik sue
      sebab ade mslh sikit..hehe
      saye dah masukkan dalam bloglist :D

      Delete
  14. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  15. Anda berminat untuk menukar link dengan saya?
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  16. berminat tukar link dengan yaya?? :)
    http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  17. Done letak nama awak dalam list Ramadhan saya. Cek di sini -> http://mizzsninie.blogspot.com Tolong letak nama saya dalam bloglist Ramadhan awak jugak ye. Thanks

    ReplyDelete
  18. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  19. salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan juga !ya.saya berminat..
      dah masuk dlm bloglist..thanks
      selamat berpuasa :D

      Delete
  20. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.dah jawab dah.hehe.thanks.
      selamat berpuasa :D

      Delete
  21. Datang dari segmen yang sama
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.saya berminat.dah masukkan dlm bloglist.thanks

      Delete
  22. Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

    Saya dah letak Link kamu di bloglist saya

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.okay.dah masukkan jugak.thanks :D

      Delete
    2. Ok, dah letak link kamu juga... >.<

      Delete
  23. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  24. ANDA INGIN MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

    JOMM! SELAMAT BERPUASA!!

    ReplyDelete
  25. Salam Ramadhan..

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  27. hi..
    anda berminat utk menukar link bersama saya..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq ;))

    ReplyDelete
  28. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
    harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    ReplyDelete
  31. Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
    Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
    Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
    Terima kasih ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com