Tuesday, July 24, 2012

mane nak dapat background comel + cantik macam blog nie ?


hey hey hey ! amacam ? lawa tak background baru nieya ??? cantik ? comel ? ohsemm ? blink-blink ? saket mata memandang ??? muahaha . 
nampaknye nieya memang gilee suke edit-edit nie . tadee keje . tukar-tukar background kan . haa . mane nak dapat background comel nie ??? haa , background yang atas nie , nieya yang buat sendiriks yuolszz ! cantik kan kan ? muahaha . terror tak nieya edit ? hahah . bangga + riyak jap . Astaghfirullah
yang bawah nie antara background yang nieya gunakan sebelum berpindah kepada background buatan sendirik seperti di atas nie :
Yellow and Pink Flower Border Background   Pink Love Background
Hot Pink and Black Plaid Background
okay . cantik kann ? entah tak tahulah sejak bila mula suka pink . haishh . nak background comel2 macam atas nie ? carik kat sini --> http://www.mycutegraphics.com . bila dah pilih , tekan background tue and then copy CSS CODE dye and paste kan ke Add a gadget > html/javascript . that's all ! banyak sangat pilihan kat situ . comel gilee weiyh . free op charge laa op kores ! 
TAPI !
kalau korang masih tak puas hati lagi dengan servis background yang disediakan . jangan risau . jom kite buat background sendirik . homemade punye . baru puas hati meyh . barulaa kellasss kau jemah ! tadi tengok tutorial blog orang . bile dah cuba try test . perghhh . senang gilee nak buat . bagi korang yang masih tak paham , memang susahlah kan . haa , nak tahu cemane ??? nanti nieya ajar . but not now okay . . waah wahhh wahhhh ! dah boleh buat servis buatkan blog orang nie . hahah . sape nak , angkat kaki dari sini . heheh . ade lah jugak 2/3 orang yang nieya tolong buatkan blog diorang . ade yang kena charge jugak . heheh . mane tau boleh menseriuskan diri dalam bidang nie . huahuahua >.<
okaylah , nanti ade mase nieya tunjukkan caranya okay . selamat pagi dan selamat bersahur :)

tengok tutorial buat background blog sendiri di sini 
k bye and Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. Assalamualaikum.. wah.. kagum akk tgk org pandai edit blog sendiri... ikut citarasa sendiri. syabas akak ucapkan..mmg kreatif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.huhu.thanks akak..pinjaman sebentar dari Allah :)

      Delete
  2. : assalamualaikum , thanks untuk ney tips background ! nice sgt :)
    tlg follow sayaa blik kae ? ;)
    - http://enaaenn96.blogspot.com/ -

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com