Thursday, July 12, 2012

Nuffnang earnings + glitterati ? yeayy !!! keputusan upu ?? errk . .


sebelum tue . sila jawab salam nieya dahulu . *ayat baku
hallouww yuolszz . yuolszz miss nieya taa ??? katakanlah oh yuolszz bahawasanya yuolszz telah sekian lama merindui aku . accehh . ayat tak payah nak bahasa baku bagai lah kau . 
nieya strett je aey *straight . hari tue . nieya dengan gatal tangan menggagahkan diri dengan mengecheck dan menyinggah sebentar bersama kit kat NUFFNANG KESAYANGANKU ! *hari tue punye cite , baru nak hapdett aey . muawahaha . then , terus bawak cursor comel ku pergi kat Earnings . dan ternyata . . . huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! 

GUMBIRAAAAAAAAAAAANYA DAKU !!!!! *percayakah korang bahawasanya daku sedang berjimba sakan saat ini ? salah . anda tertipu tertipah . 

NUFFNANG COMEL bagi duit tabung sebanyak RM0.50 . wakakakaka . haa . gelaklah . gelak . gelak . amboiii . sukati korang jee nak bahan aku aeyh ??? *tetibe jeek . 
weiyhh yuolszz . bersyukur tau nieya ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia dan inayahnya , dapatlah nieya merasa nikmat kasih sayang yang diberikan Allah dan NUFFNANG COMEL kemain nieyh *okay . ayat copy paste dari halaman PENGHARGAAN keje kusus sekola dolu-dolu .
 thanks NUFFNANG COMEL yang kemain comel ! >_< muahh muahhh .

okay . tutup cite lame . cite baru pulak .

tadi singgah NUFFNANG kejap *ingatkan nak bawak buah tangan sekali tadi . nak bodek-bodek lettew . ekekekeh . tengok punye tenung . alih-alih , kat membership status : tertulis Glitterati . waaaah . apa'an itueh ??? nieya pun bace laa kat read more tue . bace punye bace . bapak . mak . taa paham . ayat kemain susah lagi dye susun . tapee tapee . sat lagi nieya pi tanye pak cik Google punye anak buah yang bernama Abang Translator . tunggu nieya okay , abang translator . muuwahaha . nieya paham sesikit jee . maklumlaa BI SPM dedolu cume B+ jee . muahaha . ape yang nieya tahu . status Gliterati tue secara otometik dye akan letak kat situ . taa perlu nak apply bagai selagi bersyaratyang penting . a big thanks to NUFFNANG COMEL LAGI KIUT kerana bagi nieya peluang merasa duit tabung NUFFNANG seposen dua . heheh . daripada tak ade . kan kann . bukan senang nak dapat income dari nuffnang nie yuolszz . ye taak ? bile dah dapat tue . haruslah bersyukur ditambah dengan perasaan gumbira + berjimba sakan bagai

 TAPI !!!!!

tapi !!!!! saat ini . nieya memang dah tak boleyh nak berjimba bergumbira sakan sangat . sebab . sebab . haishh . nevess pulak nak type . jumaat nie bertepatan 13 JULAI 2012 , pada hari yang penuh barakah . keputusan permohonan kemasukan ke IPTA akan keluar . huarghhhhhhhh !!!!! takuut !!! nak sorok . nak sorok mane nie ?? nevess yuolszz . rase macam nak nagis nieyh . huwaaa !! segale persoalan keluar bertempik bertempiaran sejurus tatkala mendapat info dari blog AKAK LYSSA FAIZUREEN . haihh . gegar lutut wa saat ini . sudah . sudah . nieya nak berhenti update type sampai di sini dulu . yuolszz !!! mintak tolong sesaat kau datang sesangat !!! doakan nieya dapat masuk IPTA okay ??? tak kisah dapat mane . asalkan ade peluang nak sambung study and tingkatkan ilmu Allah . huhuu . InsyaAllah . 

okaylah . bubye yuolszz . doakan tau tau tau ! hee . neves . type makin laju nieyh tau . hadushh . haah . dalam gumbira dengan si comel nuffnang , ada emosi perasaan nevess di situ

p/s : nak mintak tolong yuolszz follow blog nie boley ? thanks yuolszz --> http://creativenia.blogspot.com/

Assalamualaikum . . 

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. gud luck untuk keputusan IPTA tu tau.. kalau dapat, jangan sia2kan peluang dapat belajar tu tau.. bukan senang nak dapat peluang tu.. saya doakan agar awak berjaya mendapat tempat..

    p/s : tahniah juga utk status glitterati tu.. bukan senang nak dapat status tu tau..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah,boni.insyaAllah.nia cube sebaik mungkin..thanks..hehe ;)

      Delete
  2. good luck ok....ermm glitterati tu ape maksudnyer hahahah....nnt dah dpt duit dr nuffnang belanje yer

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/ikeaidea-untuk-pasangan-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..thanks you masmira..err..glitterati tue..aa..aa..cube tengok kamus dwibahasa.heheh..insyaAllah..okay,i'll follow ;)

      Delete
  3. wak.god luck.moga kita semua berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..thanks..good luck untuk kau jugak oke..
      insyaAllah..amin . :)

      Delete
  4. blog yg comel..
    senang2 lawatla ye..
    http://www.duniakiesya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Syafiq.InsyaAllah..
      senang2 nanti nieya pi blog Syafiq :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com