Sunday, July 01, 2012

tips : kurangkan rasa bersalah kat korang !



hey guys ! welcome back nieya ! hohOo0
*yuOlszzz !!!!!!!!!!! i'm back again !!! =D


dah berape tahun yee aku tak bersihkan blog nie ?? 
dah berape lame yee aku tak update blog nieyh yuOlszz ???
ommo ! rindunyeee koranggggg !!!!!!!!!! :)
*muahhhh . nah kiss dr budak tak gosok gigi lagi . euwhhhh .
aiyoOo . penuh sudah dengan sarang-sarang followers . habuk-habuk komen bergelimpangan sana-sini . jejak-jejak sang semut yang telah memenuhi ruangan shoutbox nieya yang mintak gula untuk difollow back . haduyaii . ade sebahagian yang dah follow back . ade yang belum . sape2 yang dah tekan join this site . and belum tinggalkan jejak kasih . sila tinggalkan sekali yee .  ade tue . bawah fanpage . bukan susah pun kan yuOlszz . 

adelah penting yee yuOlsz untuk tinggalkan jejak di shoutbox . memudahkan owner blog kalau nak follow back kee balas kunjungan kee . nak nak nieya yang malas nak tekan satu2 followers kat join this site tue . korang juga begitu kee ? " . . engkau memang begitu . . " bak cakap yuna . an an an . betul kan yuOlszz ??? samelaa kiteww . huhuu >_<
k finee . finee . finee . sorry yuOlszz lame sudah tak hapdett blog . sepanjang ketiadaan nieya selama nie .   

merantau . bermusafir masuk celah kaki tangan blog orang ramai sambil penuhkan masa honeymoon kosong dengan mnghabiskan sillibus2 tutorial and tips2 berguna dari blog secret.com ! muahahaa . yee . korang nak jugak ?? haa tekan lah secret lagi ! tue pun tak habis lagi . haa . dah klik ??? secret mane lagi kaan kalau tak secret situ . muahaha
bukan nieya tanak update yuOlszz . masalahnyee . . 


"banyak persoalan yang berada di minda , 
banyak tanda tanya dan juga lalalala . . . "
haaa . begitulah juga sinopsis delima dilema  yang dihadapi nieya sepanjang honeymoon ketiadaanku  disini . 
hmmm . .
asal pergi makan or facebooking or tweeting or tengok tb . 
mesti terpikir sejenak duajenak tigajenak dalam DNA otak nieya . 
nanti nak update nielaa . nanti nak update tuelaa . 
bla nie laa . bla tue laa . 
asal terpikir , mesti time tengah makan or facebooking or tweeting or tengok tb or whatever lah .
last-last . tak update sudahnya . banyak sangat idea-idea kreatip and comel-comel nak diketengahkan . sampai naik blurr dibuatnye . taa tahu mane satu idea nak masukkan dalam blog dulu . 
idea2 tue pun satu . cubelaah datang time nak update blog kee an . 

nie tak . time nak update . semua idea-idea kreatip hilang lari bertempiaran bertempik bila nampak DNA otak nieya bersambung dengan neuron-neuron + saraf-saraf cakap nak update blog . 

  haihhhh ! mane kau nak lari hahhh !!!!!!!!!!!! 

*tidakkk ! tolong jangan lari wahai idea cekedis cintaku !!!!!
nie tak . sesaat kau datang . sesaat kau hilang . haihhhh !
err . setakat nie korang paham kee nieya membebel ???????????? uhuk uhukk . 

actually yuOlszz . bebelan-bebelan yang baru jee koang bace tadi adalah tips2 untuk yuOlszz kurangkan rase bersalah bile dah berminggu . berbulan . bertahun . berabad . berdekad yuOlszz tak update blog . 
*hehehe . peace Y
keywordnye adalah : buat alasan sama ade munasabah @ tak munasabah and merepek sebanyak dua banyak tiga banyak yang mungkin supaya pembace2 korang naik bosan sambil menguap lalu tutup jee tab blog korang . muahahahaha . kalau berani . buatlah . buatlah . nie nieya tengah praktikkan lah sekarang nie . ade bran kaa ?????
kalau diizinkan . pegi mane2 nak bawak laptop . biarkan . biarkan . nanti bile idea datang jee . terus type . muahahaha . nanti idea mesti tak lari . kan kan . 
okaylah . nak blah . korang dah boleh tutup tab kalau taa shukee kiteww punyee entry >.< 
tahniah and thank you so much munchis kepade yuOlszz yang berjaye bace entry sampai sini . thumbs up untuk koranggg !!!!!! love you morelah !!!!!!! terharu korang bace habes ! like jike korang suke @ tak suke !!! komen lah kalau berani ! cabar nieyh . cabar nie ! tau tau tau !

p/s : dilarang sama sekali meniru @ copy paste ayat-ayat homemade entah hapee-hapee nie ke dalam buku karangan base melayu koranggg !!!!!!! taa sesuai !!!!!!!!! heheheh

lagi p/s : sorry lame tak update yuOlszzz !!! 

RE-UPDATED : 5 JULY 2012 .

korang nampak tak banner atas sekali bawah Assalamualaikum tue . haa . setelah aku berkira-kira dengan hanya menggunakan kolkuleter ah seng punye kedai . setelah aku berkira-kira lagi dengan pengomen ke-7 aku di ruangan comment bawah nie . akhirnya ! aku memilih entry ini yang merasakan entry nie satu-satunye entry membuatkan aku berasa kreatif , inovatif , owesome & adorable untuk turut serta turun padang join segmen INI bagi meramaikan majlis segmen . *kemain malas aku nak perah hotak bagai nak buat entry baru lantas memilih entry ini sebagai jalan mati terakhir penyelesaian untuk esainment segmen  nie .

ayuh . tunggu ape lagi , mangsa tag yang sedang menunggu sasaran dan giliran untuk ditag :

*tagging-tangging , flirting-flirting baginya . . lalalala 

http://ouhmylovely.blogspot.com/
http://notatanganain.blogspot.com/
http://angelenebong.blogspot.com/

haah . kemain malas aku nak tulis nama sebenar blogger-blogger hebak nie . 
kepada anda-anda yang tak ditag , jangan sedih . cube lagi taon depan . korang masih boleh join walaupun aku tak tag korang . ngeh3 ;)

NAK JOIN ??? MEH BAWAK CURSOR TUE PICIT SINI !

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
14 Comments

14 comments:

  1. hahahaha ! lawak , heheh , mai la dtg blog CP , hehehe ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lawak ke?hehe..okay2..nieya datang =)

      Delete
  2. adeh, pening aku membacenye pun.. tapi berjaya juga baca sampai habis.ekekeke...
    http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/30-sen-pun-nak-kedekut.html
    [follow2~]

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke..peningkan..nieya bace lg pening..siap kena mkn panadol..heheh

      Delete
  3. hahahahahaa.. panjang lebar betul dia punya tips..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeh..hahah.saje bg pening sikit..hee =)

      Delete
  4. egtkan secret pe tadi..muehehe

    kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012

    ReplyDelete
  5. weh.aq baca smpi habis tau (bangga diri ni).hehehe.
    thankz sudi tag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thanks bace habis!hee..welcomee..thanks sudi tag utk puzzle tue jugak lohh..hee.. :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com