Wednesday, July 25, 2012

Video-What Makes You Beautiful by The Piano Guys !



yuolszzz !!!!!! tengok nie !!! video what makes you baeutiful by the piano guys ! wowww ! that was awesome guys ! suka sangat ! diorang memang sangat berbakat ! 2 things yang nieya kagum sangat dengan orang Barat nie , sikap tak putus asa dengan kemahiran / bakat yang diorang ade . suke sangat video nie ! i loike it ! kalau lah diberi peluang nak belajar piano dengan diorang nie , nieya akan cakap . i do ! i will ! i want ! jangan salah anggap , nieya kagum dengan sikap positif diorang sahaja okay  ;)  jums tengoksz ! chekkidauuttt !





The Piano Guys diterajui oleh :

1. AL VAN DER BEEK - MUSIC / STUDIO GUYS
2. STEVEN SHARP NELSON - CELLIST
3. PAUL ANDERSON - PRODUCER / VIDEOGRAPHER
4. TEL STEWART - VIDEOGRAPHER
5. JOHN SCHMIDT - PIANIST

~serius ade sorang tue sejibik muke macam mr.bean sengal~

5.

2.

3. 4. 1.

best kaan ?! suka sangat bila masuk part chorus ! they are so so talented ! eksaited kemain nieya . awesome ! sampaikan nieya tengok bersa berpuluh beratus berjuta kali hendaknya :D
 klik sini untuk tengok website diorang . 


piano yang diorang guna pun bukan sembarangan okay . 

Introducing the impressive new feature-expanded line of Yamaha Disklavier digital/acoustic pianos -- >      

DC3ANEO
KLIK IMAGE UNTUK INFO LEBIH LANJUT MENGENAI PIANO NIE .

that's all . .

Sempena dalam bulan Ramadhan yang mulia nie . marilah kita sama-sama banyakkan amalan dan beramal . mudah jee . tekan sini untuk beramal . mudah , senang dan cepat !

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
7 Comments

7 comments:

  1. ni dyorg mmg dh tbaik dh ni :) minat jgk dgr bunyi piano.tp dgr je.nk men xreti :)

    ReplyDelete
  2. yang nombor dua tu ke yang macam mr.bean tu??

    ReplyDelete
  3. ni msti suka sgt piano...sy minat piano jgk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.suka memang suka.tapi taa reti main..huhu.acane tue :)

      Delete
  4. boleh x ajar wat mp3 player seperti kat atas??

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com