Friday, August 17, 2012

jom bantu blogger otai nie !

hah . jawab salam okay . sekarang nie aku tak tahu ape feeling aku lepas bace entry boni kacak yang nie dengan blog eyriqazz.com . tak sangka . speechless . ade seorang blogger otai Je Jai yang terkenal dengan blog nye , teratakarmo.com nie dalam diam menghidapi penyakit KANSER PARU - PARU PERINGKAT 4 ! peringkat last weii . dah kritikal tue . mula-mula nampak jugak boni kacak nie post entry baru kat group blogging nie . aku pun pelik jap dengan tajuk entry dye , #savejejai ??? lantas aku bukak laju-laju entry dye . bace punye bace . aku tersentak bile bace kanser paru-paru peringkat last tue . aku ape lagi . terus bace laju-laju sampai habis . walaupun aku pun bukan kenal sangat dengan blogger otai nie *pernah dengar name dengan tengok blog jee . tapi atas rasa tanggungjawab , bukan kasihan . aku buat entry nie . nak mintak tolong korang bantu-bantu sikit blogger je jai nie . hidup nie memang penuh kejutan dan dugaan kann . jangan sangka air yang tenang , tiada buaya di dalamnya . eh . eh . sesuai ke peribahasa nie ??? jangan ingat orang yang selalu ceria kemain 24 jam tue tak pernah ade masalah @ sakit tau . 
save jejai
SUMBER GAMBAR & KREDIT : BLOG BONI KACAK SEDUNIA 
see . kemain cerianya muka beliau . dalam ceria , tersimpan satu rahsia . rupa-rupanya ? :'(
aku rase sedey gilee bile tengok n bace surat dari anak beliau . tengok nie :
SUMBER & KREDIT : BLOG EYRIQAZZ.COM

perghh . sebak gilee . touching aku . so , agak-agak korang yang mampu nak sumbangkan . boleh terus salurkan bantuan anda melalui bantuan kewangan di : 

Maybank Acc Je Jai : 164351079691 (Azhar Bin Ramli)

Maybank Acc  Acc No : 164089741562 (wife Je JAI ,Mazliana Othman ) 



tingkatkan pahala anda dengan beramal di bulan puasa yang dah nak habis nie . huhuu :) dengar-dengar retis Rosyam Nor pun ade bantu jugak . Alhamdulillah . sesape yang tak dapat bantu tue . meyh kite share entry nie kat facebook @ twitter @ ape2 laman web yang boleh kite share-share yee . huhuhu


jom bace entry nie --> Kisah Raya 3 Selebriti Terkenal !

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. thanks ye awak.. sudi berkongsi kedukaan ni... sama2lah kita doakan agar bro jejai ni kuat dan tabah untuk melawan penyakit dia tu... anak2 dan isteri dia perlukan khidmat dia lagi sebagai seorang ketua keluarga...

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com