Tuesday, August 07, 2012

finally ! nuffnang reply tiket aku !


BOLEH KLIK SEKARANG !!!

finally , nuffnang reply jugak tiket nieya ! hahah . of courselaa gumbira . dapat tiket dari nuffnang tercinta maa . love you nuffnang ! nuffnang such as my teacher ! nieya tanya , dia jawab panjang lebar kemain . nieya tanya sikit je kott . dia explain , mak aihhh . panjang doe ! ingat tak , nieya pernah hantar tiket dalam entry nie . dan tiket nieya bertaip begini : 
kalau tak jelas , klik jee .


dan di reply nuffnang tercinta like this :
panjang doe !



KLIK BAGI JELAS .

klik kalau tak jelas . hahah . gilee panjang kemain . bagus nya nuffnang ! i loike ! i loive nuffnang ketad-ketad ! so , bagi korang-morang bloggers di luar sana . jika anda telah mendaftar dengan nuffnang , tapi masih tak dapat earning , silalah ikut panduan yang diberikan seperti tiket nuffnang di atas nie . n cuba praktikkan okay . dye dah cakap kan : 

- letak ketiga-tiga iklan mengikut susunan yang betul .

- always update survey and up-to-date !

- always update blog ! important !

- traffic kena semakin naik everyday .

- kalau earning tak naik-naik jugak , hantar tiket . klik kat Contact Us .

- JANGAN ! jangan letak iklan lain selain iklan nuffnang dalam blog ! bcoz nuffnang akan detect blog kita . then , earning kita mungkin tak naik . n status Glitterati pun akan diturunkan pangkat menjadi Ordinary . muahahaha *ketawa kejam ! sebab nieya pung dah kena ! behahah :D

boley cuba try test tak ??? korang boleh punya ! chaiyyoks !

haa , yang atas nie nieya reply balik say thanks gilee-gilee dah bagi banyak info . patutlah . patutlah earning tak naik . patutlah status glitterati bertukar semula kepada Ordinary . huhuu . thanks nuffnang ! aku sayang kamOo melebihi c dye . lalalalalala >_< 

BACE NIE PULAK :







CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. hari tu ade jugak hantar ticket tanya nuff psl buffered earning..diorang reply sama camne..ade tulis kat blog tapi dah translate dalam bm..huhu

    Rahsia Sebenar Untuk Dapat Buffered Earning Nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. wooww.gitu yee..okay,nanti nieya singgah..thanks sudi komen n bg info :D

      Delete
  2. wowww! saye tak pernah nak antar tiket event buffered earning tu jarang gila dapat .. hehe ..btw, nice job! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu..nieya pulak tak pernah dapat lagi buffered earning tue..thanks khai ! ;D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com