Thursday, August 02, 2012

jom bagi tiket kat nuffnang tercinta !

hye koranggg ! selamat berpuasa hari nie . 
tadi baru je lepas buat tiket bagi kat nuffnang hebakk lagi ohsemm !
fehhh . berdebar-debar rasenye . muahaha . mula-mula tue tak tahu jugaklah kan macam mane nak buat ticket segala bagai kat nuffnang nie . lepas bace blog akak chomell yang cintakan pink color , nieya pun cuba try test lah . bukan ape , lepas bace entry akak pecinta pink lagi chomell nie . series . akak tue chomell okay . cube tengok kat banner . ferghh . macam nak cubit je . geram . pipi chomell . hihi
 nieya sedar . nieya jarang  update survey kat nuffnang . thanks akak chomell bagi info , tips n ilmu segala bagai tentang nuffnang dan segala isi kandungannya . hehee . tengok-tengok , tadi . status dah bertukar kepada asal , Ordinary(non-exclusive) . huhuu . gilee kau tak sedih . selama nie dapat status Glitterati , punyelaa gembira . siap berjimba sakan bagai . sekarang . hah , hambekk kau mengadap lahh dengan status Ordinary kau tue . padan . padan muka kau . huhuu . memang nieya sedar pun . mane taknye . dah berape hari tak update blog . trafik menurun mendadak berikutan tahap kemalasan naik mengejut ! behahaha . whateverr lah . tadi hantar ticket kat nuffnang tercinta . first time okay . dan tiket aku berbunyi begini : 


klik untuk mendapat keberkesanan zoom in nye :D

korang tak payah laa nak gelak . nieya tak reti okay nak guna BI segala . sesikit okaylah . yes . no . okay . good . behahah . tiket nie dah macam boleh buat karangan rasanya nie . karangan bertajuk 'Tiket penghargaan kepada nuffnang tercinta' . haah . kannn . mesti A+++ kaan . terus dapat earning laju-laju je . hahah . sekalung , serantai budi dan penghargaan kepada :

PECINTA PINK LAGI CHOMELL diatas segala info dan tips yang diberikan . 
AFIFFUDDIN DOT COM juga diatas segala tips yang dibagikan . 
dan segala laman web yang ade bagi rujukan nieya :D

hahahahaha . tergelak-golek-golek nieya . baru hantar ticket je kott . belum dapat feedback lagi . hahah . kalau korang pun nak bertiket dengan nuffnang tercinta jugak and tak tahu cemane caranya . silalah tekan CONTACT US dekat nuffnang dan bertiket-tiketlah korang kepada nuffnang tercinta . selamat berjaya . also , wish me luck okay . mane tau dapat BE . muehehe . korang tue , rajin-rajinkanlah tangan tue klik iklan yang terpapar di blog chomell lagi perasan nie . huhu . korang nak tak popularkan blog korang ??? mestila nak kaan . klik sini okay --> masterzuheir.com the best ! <-- okay . bye

Assalamualaikum . .

jom tengok iklan 2 saat kat bawah nie :
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih banyak banyak banyak eyqa..hee..nanti nieya klik awak punye :)

      Delete
  2. hehe..akk dulu un tnye lbih kurg cm adik je..dalam BM je..almaklum,org putih terabur,,haha,,btw,thanx ye selitkan nme akk..tharu..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,akak comel ! hihi..welcome akak comel..thanks for the info tau tau akak comel..ngee :D

      Delete
  3. :) hantar jgn tak hantar.hihihi..surat cinta betul tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.kak ayut..dah hantar dah..tengah tunggu balasan nie.hihi :D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com