Saturday, August 04, 2012

nuffnang kembali ke status glitterati !

hye ! hari nie satu hari penuh aku diserang sakit senggugut . serius . sakit dye memang tak boley tahan . macam orang nak terberanak okay . sampai sekarang . ABC . hari nie Allah Bagi Cuti . aku terima je dengan redhanya . huhuu . sakit mak oiii ! ya ampiunn ! okay . tersasar jauh di tepi jalan pulaks . tadi baru check status kat nuffnang . belum dapat balasan lagi . maybe busy kott . tapee . sabar okay . tapi status dah bertukar semula kepada glitterati . huhuu . Alhamdulillah . semalam2 bagi tiket . and update survey . hari nie dah bertukar . huhuu . 

okay . sape nak bagi kad raya boleh email kat email atas nie . ekekekeh :D

nak tips tak ? rahsianya . kena selalu update blog dengan update survey kat nuffnang . baru cuba petua nie . aku akan cuba kekalkan okay . InsyaAllah . okaylah , tak boleh lame-lame nie . sakit sangat perut nie . nasib baik boleh bersabar sikit . sakit sangat sampai main tarik-tarik rambut sendiri . habis gugur separuh rambut . jangan salah tarik rambut orang sudah lerr . hahah . maaf atas penggunaan kata 'aku' pada hari nie . sorry okay . okaylah . see ya next time yuolszzz ! thanks visit here . do visit again :D love ya !
Assalamualaikum . .
jum iklan iklan best kat bawah nie :
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. tahniahhh...da dapat status glitterati balik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu.thanks kak eimah :D lepas nie kena struggle lagi nie.huhu :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com