Thursday, August 02, 2012

kenangan terindah bersama menatang comel :D

yuolszzz !!!!! hari nie nak post gambar comell jee . tetibe teringat kenangan memori lalu . bekerja di pet shop . sebulan lebih je tue . hahah . chomell okay anak-anak nieya semuanya ! ommo ! rindunye korangggg ! mesti dah banyak terjual kaann . menyesal pulaks nieya quit awal-awal . haihh . tapelaa . kalau tak , tadenye nieya jadi blogger hebakk sekarang nie . jika nak dibandingkan dengan kemunculan pertama awal tahun dulu . wakakaka . bapak . satu perasaan dan penyakit sawan perasan tetibe muncul . erkk . erkkkk . o_O . dah dah . layannnnn
okay , sila melihatnya dengan mata kepala yang disengetkan
90 suhu darjah sudut celcius . behaha . hamster terchomell sedunia .
jenis WINTER WHITE . bukan Winter Sonata okay . aku nak panggil dye si comel :)

okay . yang nie jenis ROBOROVSKI . sila eja dan sebut dengan
baik ye kawan-kawan . hamster nie jenis lari laju . nieya pernah terterterjatuhkan dye .
laju gilee lari . mati aku kena marah nie . alih-alih dah sampai kedai sebelah hujung tue .
tepat-tepat sebelah selipar yang dimiliki penjual kedai hujung tersebut . fehhh hebakk .
boleh masukkan dalam kejuaraan olimpik london 2012 okay .

yang nie spesies hamster campur aduk kacukan rabbit .
 pertama di dunia . taa caye ? lantaklaa . huhu

nie rabbit okay . bukan hamster gedabakk besar tue . hahah

ha'ah . bile haus , semua berebut . hey hey . satu sangkar , satu botol air jelaa .
nie kes semua dah haus gilee kann . puasa sunat setengah hari jap . ngee

ha'ah . asal kenyang , tido . asal tido , kenyang . Bangun semua !!!

ha'ah , pastu bile bangun . haus . sedut air dengan gelojoh dan berebutnye .
sabar weii sabar .

ha'ah . pastu tido balik . haha . baru lepas bagi makan .
yang nie jenis SYRIAN HAMSTER . spesies besar sikit .

korang ingat korang je ade rumah sendirik ??? hamster pun ade okay .
kalau main sumbat-sumbat nie , boleh muat 10-15 ekor . padahal , bekas kecik jee .


chomellnye dye tido !


huhu . nie gaya tido menyenget kuak tak nak lentang . behahaha

hey ! semua yang ade dalam rumah nie , sila keluar sekarang !
aku nak conquer laahh !!!

korang ingat korang je tau dating ??? rabbit pun tau laa . tengok laa nie .
siap main kiss2 lagi tue . kemain jeless yang sekor nie lalu mambawa diri ke sudut terpencil .
err . kalau tak silap aku , semua jantan . err . gay kah mereka ??? wallahua'lam .
muahaha :D

hisyhh . sudah . sudah ! aku report kat JAKIM kang . hahah . kaitan ?

ha'ah . tak payah layan mereka berdua tue . baik minum air sampai habis .
omnomnom . erkkk . alhamdulillah

okay . that's all . a big thanks to korang sanggup bace sampai habis . klik like kalau korang rase entry nie menarik telinga dan mata korang untuk membacenye . tinggalkan komen kalau korang tak puas hati . klik DONATE di bawah kalau korang rase entry nie best n comel !!! thanks yow !!! k bye .

Assalamualaikum . .
jom tengok iklan 2 saat 3 saat 4 saat jap kat bawah nie . . menarik sangat !

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
5 Comments

5 comments:

  1. hhuhu..ingatkan anak betul...haiwan peliharaan rupenye...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.hehe.walid,kite tak kawen lagi maa.hehe
      saje bagi tajuk cenggitu :)

      Delete
  2. hamster ni kecik je..dlu akak ayut ad bela.tkut nk pgg,ada yg grang jgk.tp cute mmg ye! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak ayut.ade jugak yang garang.yang tue tak boleh pegang,nanti dye gigit.tapi,kalau dah selalu pegang,nanti lame-lame dye jinak sendiri dengan manja :)

      Delete
  3. kalau tempat aku,, abis kena makan kucing... q.q

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com