Friday, August 31, 2012

my last minute day ! so terrible !


jawab salam dulu okay :P
hey guys ! what's up ! best tak cuti hari nie ? hohoOo . 
mesty korang dok tydo jee 1 hari kannn ? hahaaa .

HAPPY 55TH INDEPENDENCE DAY YUOLSZ !
satu malaysia janji ditepati .

oh my Allah ! Allahuakbar ! no no ! this is so much crazy ! i can't believe this ! tomorrow is the registration day . and i haven't packing my things yet ??? so terrible *oh my english ! alaa . cepatnye mase berlalu !!!!! baru enjoy sebulan raye sambil kutip duit tepi jalan masuk rumah orang dengan muka seposenjutanye mintak duit raye tanpa segan silu . alahai . malas okay nak packing barang . huhu . semua dah setel . just tinggal packing barang and mintak pengesahan ketua kampung . that's all . err . korang mesti tak paham what i'm trying to say , right ? so , bace bab nie dulu . then , yuolsz akan paham ape yang aku cube maksudkan nie .
 
yup ! esok dah kena daftar dah . cepatnye . nieya rase macam baru tadi nieya melepak berjimba sakan dengan member-member pegi jalan round satu malaysia dunia daerah nie . macam baru tadi suara takbir syawal menjelma sayup-sayup kedengaran jelas di telinga comelllku . betulkah harinya hampir tiba ? huhhh . hopefully takde barang yang tertinggal or terlupe beli or terlupe nak buat . sape nak daftar usim esok , kite jumpe di sana okay . korang jerit jee CRAFTY NIEYA !!!!! gerenti i'll be there like a wonderpets datang selamatkan haiwan . ha ha ha . mane tau boley usha-mengusha sesame street sendiri . haha

haa . i tak sangka yuolsz dapat jadi pemenang bertuah POWER ROOT eh eh . pemenang bertuah POP QUIZ TERGEMPAR ARTIS WANITA dalam anugerah juara lagu by www.bonikacak.com yang segak megah ala-ala rosyam nor gitu . aww . haa . thanks boni buat pop quiz . lain kali buat pop quiz hadiah topup 50 hengget pulak yee biar rabak kedaung duit boni . hehe . yeayyy ! dapat topup 10 hengget . huntunglaah . esok daftar u sara diri kat usim . dah taa payah topup mopup touch up lagi yuolsz . haha . papehal kott nieya kena buli mase orientation ke atau esaimen banyak mendadak ke . boley terus dail kecemasan nombor mak @ abah . mengadu sobsob esaimen banyak gilee . kena buli dengan abang-abang hensem kat usim nanti . haha . gurau kayh gurau . nieya tau pelajar2 usim semuanya baik Belaka . kan yuolsz ??? 

haha . whatever pun . thanks boni !

yeah . selamat hari kemerdekaan yang ke 55 . bersyukurlah negara kite still aman damai . bersyukur . bersyukur . Alhamdulillah . cube tengok negare Islam yang lain . perang tak habis-habis kan . so , jangan nak mengade-ngade cari pasal buat perhimpunan haram sana-sini . TAPI , kalau nak buat perhimpunan halal setiap Isnin pagi kat tapak sekolah yang kena berdiri 2,3 jam tue tapee okay . *ayat tiru status kat fanpage jee . haha



okay dah dah dah . membebel pulak . k bye . nak packing barang nie . *packing lah sangat ! :D

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
13 Comments

13 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com