Thursday, August 16, 2012

'Raya Story' of 3 VOGUE selebrities !!!

Raya Story !

Sila jawab salam . hoho ! entry nie dah masuk entry yang ke -100 !!!!! hahah *eksaited ala retis jap . okay . tak sangka gilee lah tahun nie puasa rase macam cepat jee . nak kiamat ke ? masa dirasakan sangat-sangat cepat . huhuu . friends kat fb pun dah mule dah nak tag-tag bagi ucapan raya . huhuu . mase nielaa teringat puasa & raye tahun lepas dengan tahun nie . kalau tehun lepas , balik-balik je dari asrama , semuanya 50% siap . tahun nie . huhuuh . tak menang tangan seyh . 50% jugaklaa nieya banyak tolong . cettt ! banyaklaa sangat . lalalalala . nak-nak time buka puasa . adik-adik semuanye nak harap nieya jee buat semua . haishh . mentang-mentang semua sekolah . mak pun mengajar . nieya pulak 'penganggur tak bertauliah' kat rumah . hahah . 
kalau tahun lepas , buka puasa semua dengan member2 kat mj . perghhh . serius menggamit kenangan okay . suasana kat rumah dengan asrama lain sangat ! buka dengan member ramai-ramai . boys dengan boys . girls dengan girls . dengan keadaan yang haru-biru mase nak buka tue . hahah . nieya tau sebahagian reader blog nie merupakan friends fb nieya yang tahun lepas pon satu sekolah jugakkan . best gilee kan korang time tue ! memang takkan lupa ! nak-nak 10 bulan jee kite bersama kann . tak sempat nak kenal lebih-lebih mase tue . haha . sahur same-same . bangun tido jee , basuh muke . terus cekup makanan kat dewan bawak masuk dorm . melantak sahur sesame dengan korang . kikikih XD seronokkk dua ronokkk ! 

tahun nie beza sikit . selain status 'penganggur sepenuh mase' kat rumah , nieya jugak beraya dengan status 'blogger' kat alam maya nie !!! also 'facebook user' sepenuh mase ! hoho . best ! dapat join giveaway @ segmen kad raya n topup free dari blogger lain . hahah . seronok kemain . tapi bagi nieya , tahun lepas lagi banyak memory lah kann . nak-nak dengan budak dorm ! hoho . rindu korangggg ketat-ketat okay ! ngee . dengan kQ. Jaa . Iede' . FieQa . Chano . Dieja . Aini . Yana Mel . Ida .
korang memang VOGUE ! TERBAEKK !!! 
okay ! stop the touching drama now !

so , korang pulak macam mane ? ape beza tahun nie dengan tahun lepas ??? macam mane pulak dengan kisah raya 3 selebriti VOGUE kitee ? haa haa haah . jom tengok !

1. PakNil - Ikuti kisah Raya PakNil (Aznil Haji Nawawi) mengimbau kembali zaman kanak-kanak bersama ayah kesayangannya . Tradisi ke masjid awak-awal pagi lagi menjadi pegangan PakNil sehingga kini , walaupun ayah PakNil sudah tiada . sobs . sobs . sedey yuolszzz ! so , hargailah orang tua anda ;D
( Ikuti kisah selanjutnya di sini )

 
2. Erra Fazira - Ikuti kisah Raya Erra Fazira tentang dirinya yang terpaksa meneruskan kehidupannya tanpa seorang bapa sejak kecil lagi . Lihatlah bagaimana Erra Fazira menjadi teladan yang baik untuk menjadi tabah . sobs . sobs . nie lagi sedey yuolszzz ! macam mane laa dye boley jadi tabah sebegitu rupa ? dan sekarang dah jadi ratu malaysia . retis VOGUE . dah berkahwin . beranak . mesti dye melalui kehidupan yang agak sukar kann yuolszz ??? nieya pun belum tentu boley jadi setabah beliau . huhu . 
( Ikuti kisah selanjutnya di sini )

 
3. Abang Aaron Aziz - hahah . lu cakap sikit sape tak kenal AAA nie . hahah . die pun ade cerita tersendiri yuolszzz ! Tontoni kisah Raya Aaron Aziz pada zaman remajanya . Adakah ia jauh berbeza dengan kehidupannya yang sudah berumah tangga sekarang ??? 
( Jom tengok kisah selanjutnya di sini )


sorry laa kalau korang bace pun ala-ala retis pening-pening nyamuk lalat sikit . ngee >..<

Assalamualaikum yuolszzz ! Ucapan raya dari nieya on the next update . see ya ! InsyaAllah .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com