Sunday, August 19, 2012

Salam Aidilfitri 2012 :D


sumber & kredit : google terchinta !

yuhuuu !!!!! seronok kann raya hari nie . sorry baru nak update hari nie . malam tadi nak update , tapi busy gilee . padahal mase tue idea panjang berjela-jela siap beratur lagi ideanya nak cerita dari awal persiapan raya sampai hari raya nie . so . . 

" SIR LUMP MAD HAIR RAY RARE YEAR IDEAL PICK TREE MA HALF ZA HAIR AND BUT TEEN . MINT TUCK ARM POON AND MA HALF IF I BANYAK BOO WARD SALAH DEKAT YUOLSZ <3 sorry i barroo ball leak SUKAN dari LONDON yuolsz ! "

hahah . TRANSLATION :

" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN . MINTAK AMPUN DAN MAAF SEKIRANYA I BANYAK BUAT SALAH DEKAT YUOLSZ . maaf i baru balik SUKAN dari LONDON yuolsz ! "

owrite ! faham dah kann . huhuu . mintak ampun & maaf sekiranya nieya banyak menyinggung perasaan & emosi yuolsz . mane tau selama nieya post entry dalam blog nie @ blog nie , nieya ade buat yuolsz terase ke dengan setiap ayat dan perkataan yang ditulis nieya . nieya pun tak terlepas dari melakukan kesilapan kann . huhuu . so , hope raya nie dapat memberi seratus seribu sejuta makna yang indah buat yuolsz . sape yang on the way nak balik kampung ke melencong memane ke beraya ke , bawak kenderaan tue elok-elok okay . ingat ! biar lambat asalkan selamat sampai . jangan terlalu eksaited kemain sangat lah yee . hari nie nieya tak keluar jalan memane . petang tadi pun hujan lebat . tapi hari nie ade 2 kunjungan 1 malaysia . hehehe . pagi , india muslim . petang pulak , chinese . dua-dua kawan abah . huhuu . dapat duit raye dari chinese family tue . huhuu . diorang baik . mase raya cina awal tahun , kitorang pun ade pergi rumah dye jugak . sorang dapat rm10 maa . wahhh . syok ! auntie tue tadi siap tanye kat mak :


auntie : yang nie anak ke berapa ?
mak/abah : nie yang pertama tue . 
auntie : waahhh . *comelnye !!!!! >..< keciknya !
mak/abah : tue laa . adik dye lagi besar dari dye . 
aku : !@$%^&*(*() *ommo ! dah agak dah nie .
auntie : tak pee . orang kecik boley pakai baju ape-ape . . 
aku : eheheehehe :D


behahah . membebel panjang pulak . tahun nie penat sikit . kena buat semua kerja rumah . tahun lepas , balik dari asrama . tolong sikit-sikit jee . tahun nie , siap dah macam basuh rumah pun ade . huhu . yang best , abah beli kerusi jati baru ! yuhuu . bestnye ! nieya siap tidur malam lagi kat situ . nyenyak tak terkata . hahaha . okaylah . tahun nie nak duduk rumah jelaa . tunggu yuolsz datang rumah . yuolsz bile lagi nak datang maa ? nak alamat ? nie haa nie haa :

no. e k o r , jalan comel , taman ketul , jalan parit berketul-ketul , 12345 , pontian , johor.

ekekekeh ;D tak tak tak . tue alamat tipuu jee . takkan nieya canang 1 dunia . kang semua serbu kang ibarat buat open house :D okay , nak tanye korang . dalam banyak - banyak raya , raya ape yang paling tak best ????? tak tak . soalan nie sesajee jee . bukan nak bagi duit raye tau . nieya mmg kedekut >..< lalalala . meriah & best kan raya kat Malaysia . i'm proud to be malaysian ! 

okay bye . nak tengok vanila coklat ! aww :D

Assalamualaikum dan selamat beraya ^^ !
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. hahaha.. ayat tu sebelum ditranslate rasa macam nak tampo tampo je tuan blog ni,hahaha

    selamat hari raya aidilfitri juga.. maaf zahir dan batin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahahahaha..joke joke..
      me too! :)
      thanks boni sudi komen blog nie :D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com