Wednesday, August 08, 2012

The new Nuffnang !

Nak Nokia Lumia 900 ? KLIK SINI !
hye koranggg !!! puasa tak hari nie ??? ekekekeh ;)
tadi baru je bukak website nuffnang . konon nak update survey + tengok earning . tup-tup ! 
uwwaaaaahhhhhhhhhh !!!!!!!!!! cantiknya ! stylenya ! voguenya ! ohsemnya !
haa , apa yang cantik ??? apa yang style ??? apa yang vogue ??? dan apa yang ohsemm ???
nuffnang dah buat perubahan baru dekat website dye laah . tak tau lah kan sejak bila ntah .
 let's checkidauuttt !!!




cantik okay ;) siap boleh selak-selak macam korang tengah bace paper @ magazine tau !



sila abaikan RM1.50 tue . ahahaha . koranggg ! rajin-rajinkanlah jejari comel anda untuk mengklik iklan2 nuffnang nie . pleaseee ;D 


perghhh . statistik dah menurun gilee an . haishhh !

klik kat image bagi zoom in dye okay ;)
yang penting , hope lepas nie mesti eksaited + semangat sangat2 nak update blog & update survey kat nuffnang ! hahah . thanks nuffnang ! bagi aku , nuffnang baru semakin kacak + adorable + owsemm ! :D
Nokia Lumia 900 baru yang canggih !

thanks sudi singgah n bace sini . kalau sudi , kliklah DONATE button ke , iklan nuffnang ke , image2 kat atas ke . okay ? thanks ! sayang korang ketat-ketat lah ! :D

Assalamualaikum dan selamat berbuka puasa :)
KLIK-> IKLAN 2 SAAT : Find out how YOU can win a diamond from Darlie All Shiny White ! click here !
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. lagi friendly user nuffnang baru ni. Tak lah tension sgt tgk jumlah $$ cipuut jerk. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..betul jugak aek..okaylaa.tengok earning tue dah macam earning churp2 pun ade jugak.ngee ;)

      Delete
  2. O iya lah.. baru perasan.. hmm biasalah jarang2 buka Nuffnang sbap masih baru dalam blogging ni.. belum sampai masa untuk earn.. yours RM1.50 lagi ok, saya cuma ada RM1.45 hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.samelaa kite,blogger baru jugak..amboiii !tolak 5 sen jee kott..haha..nah nah,bagi dua..hahha :D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com