Sunday, September 09, 2012

1st entry this month !


koranggggggggggggg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sumpah rindu gilee kat korang !!!!!!!!!!!! huhuuu =..='

seronok gilee dapat online !!!!! :D

first of all . serious sorry gilee99x laa kalau nieya lepas nie tak update , tak tukar iklan churp-churp , says.com , tak berblogging , tak berblogwalking , tak berfacebook , tak bertwitter dan segale macam bende yang selalunye jadi kewajipan nieya tak buat . really sorry okay . maklumlaa . dah jadi mahasiswi USIM beb ! Alhamdulillah ! mase pendaftaran hari tue pun gilee efisien . cepat gilee . ingatkan banyak sangat procedure nak kena ikut . huhu . woahaa ! sumpah best gilee masuk sini even penat . hahah . orientation a.k.a minggu taaruf 5 hari jee . sonok ! n paling nieya sendiri tak boley percaye is nieya masuk kokurikulum unit beruniform PALAPES ! *fine . ayat skema ! whattt ? hahah . padahal BMI tak lepas mane pun . hahah . what ? ta tau palapes tue ape ? ala-ala macam askar wataniah laa jugak . okay fine . kat sini ramai budak kelantan laa . 

esok dah starting kuliyah . nie pun online jap gune berokband roommate yang baik hati gilee . hee . so , macam-macam ciite nieya nak cite sebenarnye . tapi , idea banyak sangat sampai tersumbat idea pale otak . tak tau nak keluarkan yang mane satu . yang penting bestlah korang ! khamis jumaat lepas ade kursus bahasa arab . sabtu ahad kursus bahasa inggeris . haha . daa lame taa presentation . menggigil gilee . nieya jee jadi mangsa yang kena presentation . huhu . okaylaa . see ya ! bye yuolsz ! 

*paling tak boley bla gua tak bawak baju kurung secukupnye ! arghhhhh ! tension ! apesal laa boley lupe sangat mase tue !!! 

THIS OWNER BLOG SEDANG BERJIHAD KUMPUL ILMU BEBANYAK N BARU NAK MULA KULIYAH . SORRY IF NIEYA TAK JALANKAN KEWAJIPAN NIEYA AS A BLOGGER ! =..='

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com