Wednesday, September 12, 2012

BE vs CPUV Campaigns ???


hye hye hye ! 

okay fine . next kuliyah pukul 6 . sementara tue nak cekup mase sikit . hahah . mentang-mentang kat faculty ade wifi . kat hostel tadee . susah sikit . okay back to the topic . as yuolsz bloggers yang setia dengan nuffnang , of courselaa korang dah tengok the new website of nuffnang . and nieya ade kompius sikit antara BE (Buffered Earnings) dengan CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns . then , nieya pun ask the google laa . 

and nieya jumpe blog nie 
--> http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/apa-itu-buffered-earning-be-macam-mana.html <--
rupa-rupanya BE tue sebenarnya dah ditukar kepada CPUV . means same jelaa BE dengan CPUV tue . Blogger Haz nie cakap BE and ME (Metered Earning) telah digabungkan dalam box yang sama . BE ialah campaign berstatus 'On Going' . ME pulak berstatus 'Credited' yang telah tamat tempoh campaign nye . and selame nie pun nieya kompius . asyik tenung jee CPUV tue lame-lame sambil fikir , 'betul ke CPUV nie macam BE???' rupanya sama jee . BE tue lame punye . CPUV baru punye gelaran . hahah . untunglaah sape yang dapat CPUV a.k.a BE tue kan . nieya punye ??? baru bape sen kott . huhuu



*klik image untuk tumbesaran anda . hahah .

okay bye ~
actually , nie entry semalam . pastu line slow . tertunda ke hari nie . bahahah

Assalamualaikum ~
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. huhu..nuffnang dah upgrade nama dy. jdik len plak ye.

    ReplyDelete
  2. dah lama sangat tak amek pot psal BE ni uhuk3

    ReplyDelete
  3. Waahhh hebat ya.. ko bisa seperti itu..

    ReplyDelete
  4. is dah give up dah dengan CPUV nie, dia nak koman2 1000 unique baru mahal dia bayar, nak lagi best, buat entri yang ada kena mengena dengan advertiser, contoh: review JohnMaster punya barang, review Milkdeal punya barang, Hotlink, digi, samsung ala macam mummy buat tu la, baru Nuffnang kasi upah tinggi. eeeeee malasnyer is, tapi is buat la jugak kat blog lagi satu, blog santai is is just buat entri pasal is dan kawan2 je.

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com