Monday, October 22, 2012

birthday party + birthday prank !

ye ye ye ! begitulah tema title kite pada kali ini. sama ade korang suke ke, tak suke ke, korang tetap kena terima jugak title nie ! sebab ini melibatkan antara orang yang masih hidup dengan orang yang belum mati -,-' aisehmen .
 
*aiseyhh . susah laa kalau semua nak mintak bergambar dengan aku ~..~
-..-'
 
" first of all, thanks for you guys dah susah-susah buat semua nie . thanks sebab tak bagi mandi tepung ! "

tetibe . . pappp !
*ekcelli bunyiknye bukan begitu . tak tau nak describe bunyiknye cemane -.-'
 woOhOo ! tepung sudah pun berade atas kepale ! 
-.-' siot kau ajoy buat aku cenggini. thanks laa >..<

nieya tengah sesedap rase buat ucapan sempena birthday bahagia nie, tetibe ade pulak makhluk letak tepung atas kepale. daa laa muke gelap, tak memasal dapat tepung gomak. hoiii ! huntunglaa dyorang tak kasi air sampah, kalau tak, memanglah busuklaa satu faculty. huhuh . memule ingatkan diorang memang nak bagi tepung kat nieya. so, habis kelas pukul 3 petang tue memang rase nak terus lari keluar kelas. tapi,semua halang gua. gua pun dah rase cuak semacam. dyorang tarik aku gi kelas lain bawak makanan semua bagai. tengok-tengok. *eh ! tak ade tepung pun. bestnye ! nieya pun percaya mati-matian dyorang tak bawak tepung. sekali mase nak bagi ucapan penuh penghormatan seperti di atas, hambekk kau ! tepung gandum yang sedap lagi nikmat berperisa coklat tawar. khenggg ! ape pun . thanks laa korang dah susah-susah . jasamu yuolsz i will kenang sampai akhir hayat ! sweet memories gitu ! :D
a biggest thanks to : Ajoy Mujahedar, Ain, Akram, Asyraf, Amir, Ayu, Athirah, Don Syazwan, Hakimah, Hasbiey, Harith, Farah, Fadhil, Fatin, Najihah, Wahidah, Zakwan, Zulaikha, kQ. Zulli .

tak kisahlaa korang terlibat ke tak, papepun thanks a lot ! 
finally, budak yang selalu bajet comel + bajet kecik + bajet gangster nie dah masuk 19 tahun 6 hari *termasuk hari nie. seriously ! tak caye sungguh daku ! 
hopefully sem 1 nie banyak memberi kenangan pahit + manis + tawar + masin + sweet memory kepada pelajar2 BQB4 ! yeahhh ! hahha . even ade yang nak tukar course bagai tue :D hope nieya semakin matang dalam segala hal eventhough bab-bab tacing + makan, memang nieya tak boley nak control matang ! hahaha . hope lagi nieya boley kumpul banyak-banyak-banyak amalan sementara nieya masih hidup di muka bumi ini. hope lagi dan lagi, budak BQB4 tak berpecah okay !

p/s to BQB4 : korang,jangan marah aa nieya tayang muke korang yang serba comell tueh . peace Y ! :)

okay lah . lepas nie nak update cerita gie PD puloks ! buat tugasan esaimen yang tak berape nak esaimen sangat lah kan . hohoOo !
Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. wah..selamat hari lahir awak..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahgiaan..amin...

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com