Wednesday, October 31, 2012

happy halloween from google -..-'


heeeeeeeeeee . korangggg ! hari nie korang dah tengok google punye gambar ? hoho . seraaaammmmmmm ! halloween day kott hari nie . tapi, kelakar boleh ark gambar dye . ce tengok nieyh !


korang kena tekan satu persatu pintu yang ade untuk mendapatkan kesan halloween yang tak berape nak terkesan sangat di hati korang tueh . haha . tekan je anak panah yang nieya bagi tue . and hasilnye akan jadi begini ~

*hoiii chomelll :D

tengok tueh . siap ade bunyik lagi tau kalu korang tengok kat google ! kau boleh mutekan laa kalau korang takut . tapi, tak delah seram mane pung . haha . creative laa sape buat . teringin nak buat macam tue . bila tekan je, ade sesuatu keluar . opss ! hendak ku tekankan di sini, nieya bukan menggalakkan halloween day nie okay . just for fun tengok gambar comel yang tak berape nak seram nie . saje hilangkan tension buat esaimen yang menimbun yang bila entah nak siap . huhuhu

okay . jom serbu google sekarang semate-mate nak tengok gambar nie . haha . chill !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Replies
    1. hewhewhew . google memang ! kite suke tekan2.best ! nanti keluar macam2.haha :D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com