Tuesday, October 23, 2012

Port Dickson - motif sebenar ? esaimen ke jalan ?


"kenangan yg telah terbina sukar untuk dilupakan walaupun MANIS atau PAHIT . itulah indah nya sebuah KENANGAN ."


yeahhh ! i'm come back again ! entry kali nie nieya nak cite journey kitorang 1 group ke Port Dickson for Arabic Video esaimen . huhu . 
group kitorang consists of : ajoy . ain . amir . asyraf . fadhil . hasbi . najiha . wahida . zulaikha . and me .

now let's checkidauuutttt !!!!!


*jom kita ke Port Dickson !!!

 
yo ! yo ! peace yow !

*i loike this pic coz nampak style laah sangat *tangan ke bahu,mata ke atas please . ekcelli yang nampak style kasut tue . errr . yekee ? *muntah lintah darat please . hahah


Photo
*yeahhh . always Crafty Nieya ! :D


Photo
*so whateverrr . sape kutuk, aku baling tepung kat korang ! -.-'


*kawan nieya cakap 3 dara pingitan . ecececeh -..-' hahah


*baru habis buat slot lakonan kedua . yeahhh ! jom main !!!


Photo
*peace star !
 
 
*mempersembahkan, jejaka idaman korang yang dinanti . berminat ? sila pm nieya di facebook berhampiran cawangan anda . haha . peace Y !
p/s : fakar, gurau kay . gurau -.-'  weii , jangan tuka kos pulak !

last-last, ade lagi scene yang tak siap lagi and kena ditangguhkan lagi . huhu . pastu petang hujan, g makan . solat maghrib kat jaya jusco . makan malam kat kedai makan laa . takkan kedai minum pulak >..< pastu balik ! tak bestnye 1 hari je ! lepas nie nak jalan lagi lame . hewhew

so, nak kate best tue memang best lah kann . main baling2 pasir macam budak 3 tahun buat sandcastle . main banana boat time hujan . . part nie memang tak boleh nak cite sangat . malu weiii ! >..< rase macam nak sumbat muke nie bawah tilam pastu penyekkan muke jadi roti canai najwa latip satu ! ~..~ aisehmenn . yang penting memang best lah kann . pengalaman baru . kenangan baru . sweet memory baru . bile lagi nak keluar macam nie lagi an an an ? nieya sayang lah korang BQB4 selamanya till heaven !!! even nieya selalu diperkotak-katikkan sebagai manusia kecik lagi comel, nieya redha . sob sobs ! sroottt ! serooottt ! haaaaaacccccheeem ! tissue please ! -..-' penangan main banana boat time hujan ginilah gamaknye . emotional tak bertempat -.-' hope kite boley buat lagi esaimen kat luar sambil jalan-jalan carik makan tanpa menghiraukan tujuan nawaitu asal iaitu menyiapkan tugasan esaimen yang diberi . hoiii ! fokus !

yeayy ! alhamdulillah . masuk hari nie genap sudaa nieya berumur 19 tahun 7 hari . bahahah . still young, wild and free . hahhah . . okaylah . okaylah . gaya aku update blog dah macam lagak orang bebas esaimen . padahal banyak gedabak bertimbun esaimen kursus bahasa . fuhhh

psttt : sorry kayh if nieya banyak buat salah kat korang semua . mintak halal semuanya :]

k baiii . adiossa muchacha !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
9 Comments

9 comments:

  1. cam kenal jek baju pink tuh.. kuikuikui :)

    ReplyDelete
  2. laaa... awat tak bagitau dtg PD?? Gua memang kat PD pulak, gua study sini..hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa..awat jugak tak bagi tau mr.lidi study sini ??? :]

      Delete
  3. wah...bestnya...... tak ajak pun..huh! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.boley je kalau nak ajak.tapi,boni duduk atas bumbung kete boley ?hahaha

      Delete
  4. Entri Yang Best :)

    Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu . cik fie ! rasenye kite pun dah lame ni follow blog cik fie .
      thanks comment here ! really appreciate that ! :D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com