Monday, October 15, 2012

review story -2012 + birthday ???

hmmm . hmmmm . hmmmm . .
*sumpah nieya tak tau menahu bab nak mulakan introduction pada malam ini >..<


 
*sape kutuk aku comel , aku baling pakai selipor jepun cap ayam terbaru !!!!!!

kite mulakan entry ini dengan bacaan al-fatihah untuk ct.rabiatul addiniah yang akan meningkat umurnye pada 16 Oktober 2012 yang akan masuk waktu beberape jam lagi . pengumuman waktu solat birthday ini akan disempurnakan oleh Crafty Nieya . sekian . Al-Fatihah . .
Amin . . .


umur makin meningkat .
ajal makin dekat . .
amalan masih belum cukup . . .
bertambah lagi 1 angka . . . .
tahun depan masuk angka 20~ . . . . .
oh , tidak !!! belum sedia lagi nak matang !!!

hahaha . taa sangke sangat nieya dah sampai tahap nie . dalam tahun 2012 , macam2 hal berlaku . experience paling banyak kott .
 


~ starting awal tahun , nieya start kerja even taa sampai sebulan .
~ bukak account facebook n twitter secara kerap >..<
~ belajar buat blog . daripada blog tak lawa bertukar kepada yg lebih baik .
~ belajar selok-belok dunia affiliates .
~ belajar uruskan makan pakai mandi adik-adik .
~ sambung belajar masuk usim .
bla nie . bla tue . . bla bla bla . . . whateverrr . . .

foine foine foine ! akhirnye nieya buat keputusan mendadak beli jugak berokben celcom nie berikutan segan gile babeng nak pinjam berokben roommate + buddy nieya lagi >..< penat tau maniskan mulut yang comel nie nak pinjam berokben orang >.< dapat je green light dari mak mintak kebenaran nak beli berokben lagi , nieya terus keluarkan duit and pecut 4x100 metre per minute ke kedai berokben berhampiran lantas mintak berokben kat akak berokben yang comel tanpa banyak berfikir matang sebelum terjadi ape-ape . tanpa memikirkan buruk padahnya membeli seekor berokben *semput tak bace ayat panjang ? :D ape perasaan korang bile tengok buddies lain dah start cari bahan untuk esaimen sebaliknye korang sendiri duduk diam terkial-kial terkapai-kapai mencari pertolongan ? op courselaa jelesss kemain . tensen tau tadee wifi kat hostel . semua dah start buat esaimen yang banyak gedabak nak mampus . fuhhhh . sekarang nie , bile dah ade berokben , bukannye nak cari bahan untuk esaimen , lagha pulak dengan facebook la , blogging la , download lagu la . astaghfirullah . . tunggu last minute buat baru laa nak terkedek-kedek umpama kura-kura belajar terbang sangat mustahil untuk dikecapi impian itu . haaa ! sambung cite baru . pagi tadi ade ternampak iklan sepam dua . pasal khamis nie ade program 'CINTA CYBER' kat fakulti nieya tau ! okay foine . *korang mane kisah bab nie . yang tue tak berape nak penting sangat lah kan . yang pentingnye , korang tau sape yang akan datang nanti ???


jeng .


jeng . .


jeng . . .


jeng lagi . . . .


jeng jeng double . . .


jeng jeng jeng triple . . . .

-

-

sabo boleh tak ??? loading nie !

-

-

~ assabru minal imaan . .

-

-

~ la sabru minassyaitOon . . .

-

-


*cekup gambar dari google :D


ade Hilal Asyraf and akak terkiut marcapada ini , kak yuyu zulaikha !!!!! ommen ! seriously , niat di hati nak join program tue sebab ade kak yuyu n dah terfikir n terbayang kat sanubari hati nieya , kalau dapat snap-snap sepam dua tiga kali , pastu upload dalam blog , mau jelesss sape bace blog nie . *ececececece >_< malu itew . TAPI ! bile fikir 2,3 kali sepam dua pam , mase program tue serentak dengan mase berlangsungnye kuliyah nieya !!!!! perghhh . untunglaaah sape dapat pergi . sob soob soooobbb ! tskkk T_T ! sedey tau ? dah dah dah . tak payah nak nangis air mata darah kat blog nie . tak baik untuk blog :D
so , esok korang jangan buat-buat lupe pulak ae . tomorrow is my birthday !!! yeahoouuu ! seronok ! elak esok kena mandi tepung dengan telur je mase kelas . nauzubillahi min zalik . tak tak tak . gua taknak la weiiii !!!!! 

akhir kata , thanks sudi bace entry colourful nie :D really sorry again kalau tak dapat nak balas kunjungan ke blog korang semula . tau-tau je , blog korang dah berubah 100% macam blog bonikacak . terbaik ! 

*p/s : tak tau laa macam mane boleh tulis title sengal cenggitu . macam ta ohsem bunyiknye kan ?
: penat tau update blog berjam-jam colourful cenggini >..<

adiossa muchacha de alfonso de albuquerque de amigos de gracias de because de read my bloggsa !

keep smile :)

ASSALAMUALAIKUM .  .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. apesal banyak sangat line dgn highlight tu? agak pening nak membaca dik oi.. haha
    hmm.. lps ni kemaskan lagi entry tu sbb org lain nak baca gak :) [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . sorry . okay dah kemaskan sikit . thanks singgah sini ! :D

      Delete
  2. finally..dia telah memunculkan wajahnya...hehehehee.. comel apa tu.. dah, jangan nak merendah diri lagi k.. setiap orang pasti ada keistimewaannya tersendiri.. proud to be yourself k.. apa2pun, selamat hari lahir..hehehe.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan lagi rezeki...amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhewhew . nie pun dah segan gilee tau ? okay2 . thanks boni ! allahumma amin . thanks again ! :D barakallahu fiik(semoga Allah merahmatimu) :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com