Thursday, November 01, 2012

balasan surat cinta nuffnang :D


nuffnang balas surat cinta tiket daku ! :D nieya bagi tiket kat nuffnang . nieya tulis cenggini :


I have a few questions. Can i know ?
  1.are the CPUV and BUFFERED EARNING is the same ? 
  2.What is the difference between CTR BONUS and BUFFERED EARNING
  3.How to get Sponsored Post
  4.How to get a high earning quickly ?


*cececehh . ayat BI tu gua kasi ! improve english lah katakan . (tak lame lagi nak amek muet semula, kenalah praktikkan) -.-' 
dan nuffnang pun dengan serta merta membalas :


1. Buffered Earning actually refers to the earning generated from ongoing CPUV campaigns. For CPUV campaigns (which will be shown under Buffered Earnings Table), advertisers buy a certain number of unique visitors from your blog that will be able to view the ads for a period of time. The number of uniques that they bought will be divided equally to number of days the campaign is meant to run. Let's just say if an advertiser buys 1,500 unique visitors from your blog that will be able to see their ads for duration of 1 month, this means, each day (starting from 12AM), the ad will only be visible to the first 50 unique visitors of your blog. 

2. As shared publicly, the CTR bonus earnings are given out for blogs that achieve a CTR (Click-through ratio) of 0.2% or higher on new CPM campaigns that run on their blog. Should it not achieve the result, then no bonus will be awarded. 

3. For your information, the selection of blogs for advertorial/sponsored posts is entirely dependent on the Advertisers requirement whereby the Advertisers themselves will handpick those blogs that they deemed qualified to do advertorials for them. However, should your blog has reached 1000 unique visitors, we can try our best to help recommend your blog to our Advertisers but even then, the decision is still lies on the Advertisers. Not to worry though as we are always monitoring our bloggers blog performance from time to time. Should you are selected to do advertorial for our Advertisers, rest assured that we will definitely contact you in due time. 

4. You can aim to increase the amount of earnings you can earn by increasing your traffic which will mean advertisers have a larger amount of ad space to buy on your blog in the future.

sukenye daku ! ape dia korang ? tak paham ? ape lagi . kopi pasta masuk dalam google translate laa . hihihi ;D nieya malas nak nak kopi pasta dari google . nieya dah translate dah . agak laa . bukan paham semuanye pun . hewhew :) pastu nieya dapat CTR Bonus dari CPUV . meskipun hanye beberape sen, namun daku bersyukur di atas durian runtuh yang Kau berikan ya Allah :)

so, yang paling penting sekali dalam beriklan dengan nuffnang nie, korang kena banyak bertanya dengan nuffnang if korang tak paham tentang sesuatu perkara yang berkaitan dengan nuffnang . so, nuffnang akan tahu yang korang serius dalam nuffnang nie . ade orang tu, daftar masuk dalam nuffnang . pastu tunggu earning masuk . opss ! mane boleh cenggitu je . kita kena tunjukkan kredibiliti dan komitmen kita dalam beriklan dengan nuffnang nie *perghh bapak ayat bm power ! boleh masukkan dlm karangan BM SPM yang akan berlangsung minggu depan woOo !* kita kena selalu update survey and profile kita . 

so that, pengiklan akan tahu serba sedikit tentang kita dan boleh jadi diorang akan pilih blog kita untuk diletakkan iklan . mane tau dari situ, dah boleh dapat earning ! fiyuuuhhh . *penat otak aku bergerak berjalan berpusing memikirkan ayat baku yang boleh memahamkan DNA otak korang ;)

okay lah ! 
*sempat lagi tue update blog lagi ! >..<

thanks sudi bace entry nie ! :D

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. wah...tahniah.semoga lepas ni terus dimurahkan rezeki tu tau..amin :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ainnn ! go go chaiyookkk ! i know you can do it !
      selawat bebanyak tau ;) innallaha ma'ana :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com