Monday, November 05, 2012

best sangat ke makan dalam talam nie ??


hye hye hye !
finally, esaimen sirah yang selame nie tak siap-siap jugak, akhirnye siap ! dah hantar dah pung ! hoii rase macam satu beban dah keluar dalam diri *tadelaa beban sangat ! -.-'

okay fOine, tue bukan point utama . nieya just nak tanye yuolsz nie . best sangat ke makan dalam talam nie ? haa ? haa ?? jawab ! jangan tak jawab ! *nak marah tak memasal pulak -..-'

actually, nieya baru je bace habis ENTRY INI . sebak doe aku bace . and actually jugak, nieya teringat waktu tahun lepas bersame-same dengan budak-budak STAM mase bulan puasa . hoiii ! waktu tue memang best gilee kott ! rase macam ukhwah kitorang rapat sangat-sangat ! *percayalah gua dah start tacing nieyh ! part paling ohsemm sekali mase buka puase . dapat makan dalam talam dengan member-member . bahagia weii . sambil duduk-duduk tunggu waktu azan dilaungkan, semua dok tercongok tengok makanan . tak pun saling pandang sesame sendirik . haha . tipuu ! op koslaa mengisi mase lapang dengan membace doa sebelum buka puasa . waktu doa makbul kaan . mase tue, exam trial kott . masing-masing melekat dengan buku bagai . 

time buke je, bak kate blogger comel dalam ENTRY INI, masing-masing dah separate kan makanan buat sempadan antarabangsa antara timur, barat, utara dan selatan . and of course laa makan pakai tangan . ape barang makan pakai sudu dalam talam . hihihi *makan pakai tangan nie rase dye lain tau ! sedap hingga menjilat jari ! lepas tue, bile tak habis, tarik makanan tue kat aku sambil cakap, "beah, makan lagi nie . aku tau ko lapar lagi . tak baik rezeki ditolak .. " cett ! mentang-mentang aku kuat makan -.-' mane taknye, dah ade nasi, ayam, daging, dessert *buah senanye ;) ade lagi mee goreng tue . mak yaiii . banyak gilee .

memang bahagia laa time tue . dapat gurau senda . hoii comel tau makan dalam talam ! tak terdapat di negeri amerika utara sane . kau ade amerika ? tadee laa . joke only ! hihi . pastu jalan cepat-cepat sambil bakar lemak kalori yang baru masuk perut menuju ke masjid setapak sebelah sekolah untuk menunaikan solat terawih :) kadang-kadang, buka dulu, baru solat maghrib . kadang-kadang, solat dulu, baru buka . rinduunyeee time tue :'( 

k laa . aku nie asyik story pasal diri sendirik je kaan ? tak best betul ! syok sendirik !
hoiii name pun blog aku kaan ? sukati laa :P *ha'ah, soal sendirik, jawab sendirik . aptb laa -.-' haha tadelaa . next time wa bagi entry baik punye okay :)

kaki aku bagi nota : aptb stand for : ape pun taa boley :D

k baii . thanks for reading this entry yow !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com