Friday, November 02, 2012

Blogger Lyssa Faizureen ikut aku ??


❤ hohOho ! 

oh my ! hot story ! hot story !

tadi mase baru lepas publish ENTRY INI, nieya ternampak tertengok terpandang *Allah bagi ilham kott suruh tengok* >.< kat bahagian chatbox, ey eyh, ade name 'lyssa' laa . then, tengokla link blog dye . waaahhh ! www.lyysasecret.com rupenya ! waaahh, so teruja ! :D 



then, tengok pulak kat bahagian followers comel ;) waahh . ade gambar bersinar bak mentari ! nieya pun klik gambar itu . waaahh lagi ! tak lain dan tak bukan dan tak lain bukan . Blogger Lyssa Faizureen laa . sah nieya tak mimpi walaupun tak cubit pipi, sebab baru bangun tido mase tue . muahaha :D 




whatever it is, thank you very much munchies to kak Lyssa Faizureen cOz sudi datang singgah and follow blog nieya ;) walaupun daku tak banyak entry yang bermanfaat, tak seperti blog kak Lyssa yang penuh info dan tutorial dan tips dan banyak lagi :) bahkan, entry membebel je banyak :D thanks jugak kepada blogger-blogger hebakk yang lain yang sudi follow blog Crafty Nieya nie . tak sangka sangat sekarang follower hampir mencecah angka 400 . dulu mase awal tahun, tak terfikir pun follower banyak nie . yelaa, sapelaa yang sudi follow blog nie kann . *hoiii dah masuk sejarah awal pembikinan filem blog pulak .

monolog *bukan monoloQue kekanda adinda okay : *aku tak fahamlah kenape bile time aku free of esaimen or eveything @ mase young and free, mesti time tu lah idea aku pun free . tanak datang walaupun dah kena paksa . sekarang nie, time esaimen banyak gedabak, idea tue makin mencurah-curah bak air terjun mencurah-curah ke daun keladi . nie dah masuk entry keempat dalam minggu cuti nie . patutnye dihabiskan dengan menyiapkan esaimen, ini tidak . blog + esaimen + fb + blog semula ! fiyuuuh ! *kesat peluh .

okay lah . thanks sudi bace entry ini ! :D

Assalamualaikum . .
 

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
15 Comments

15 comments:

  1. wah..untunglah..best kan bila org yg nk sgt dia follow kita...last2 follow jugaa.wah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. yup !truly !best !tak sangke :) blogger berpengaruh besar tue . huhu

      Delete
  2. hehe . amboi , siap update blog tuuu .
    mana den nak lotak muko ney . malu tak terkata. hihi . :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . akak !thanks singgah sini ;D
      hihi . tapee . muke akak comel ;)

      Delete
  3. Kak Lyssa ada follow saya da . Tapi , kak Lyssa tk prnh komen entry sy . Kecewanya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu . tapee . jangan sodey2 . satu hari nanti mesti ade :)
      percayalaaahh ~~~ :D

      Delete
  4. wah..tahniah awak..semoga lepas ni akan lebih bersemangat waja utk berblog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu . thanks boni . amin . insyaAllah . i will :)

      Delete
  5. nie tandanya..penulisan belog nie semakin bagus :)

    ReplyDelete
  6. Wahh , sama aa :) Yana pun dh kena follow ngan dia...disebabkan teruja dengan dia , yana update entry cam ni gak :) pasai Kak Lyssa jee penuh dalam satu post tuh , haha :)

    ReplyDelete
  7. blog awak memang comel.tu kak lyssa suke tgk!huhuhuuhuhu :)

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com