Thursday, November 01, 2012

kisah najwa latiff cari pasal dengan gurunya !


haiii korang ! rindulaa . nak share 1 hot story nie tentang kisah najwa, guru dan lagu cinta muka bukunya . terimalahhhh . . !

Suatu hari Najwa Latif berpindah ke sekolah baru ....

Cikgu : selamat berkenalan .... 
  Najwa : Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku ....
 
Cikgu : sat gi cikgu hantar kau dekat guru besar baru tau ....
  Najwa : Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu ooohh uwouwouwo ....
 
Cikgu : cikgu sakit hati dah ni ....
  Najwa : Hati ku r
asa sesuatu ....

Cikgu : sebelom kamu balik, datang jumpa saya kat office ....
  Najwa : Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku ....

Cikgu : atau kamu nak saya hantar kamu dekat guru besar? ....
  Najwa : Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu ....

Cikgu : cikgu rasa kamu ni dah tak betol ....
  Najwa : Oh oh benarkah rasa itu ....

Cikgu : ingat taw.. sebelum balik nanti kamu datang office jumpa saya!! 
  Najwa : Bagaimana harus bersua...ku rasa gementar tapi bahagia ....

Cikgu : memang kalau ade peluang nak rotan je kamu ni ....
  
Najwa : Perlukah kita cari peluang pertama ....

Cikgu : saya dah agak hang ni bermasalah ....
  Najwa : Walaupun kita tak pernah berjumpaa .. !

Cikgu : otak saya dah sarat dengan macam2 masalah.. Kamu ni buat ???... 
  Najwa : Banyak persoalan yang berada di minda ....

Pelajar lain menyampuk: cikgu ni banyak tanya la ....
  Najwa : Banyak tanda tanya dan juga kata kerja ....

Cikgu disiplin : cikgu jom pegi lunch dengan saya kejap lagi ....
Cikgu : Argh, tak nak, nak settle kes najwa ni ....
  Najwa : Otak kata jangan hati pula kata ya :) 

cikgu : tak menentu saya di buatnya ....
  Najwa : Hidup tak menentu adakah ini cinta ....

Cikgu : konfius!!! 
  Najwa : Banyak soalan banyak juga jawapannya  ....

Cikgu Disiplin : masuk bilik saya nak jalankan operasi merotan ni ....
  Najwa : Setiap yg berlaku ada kebaikannya,harus pejam mata dan cuba apa saja ....

Cikgu Disiplin : kamu pandang muka saya ....
  Najwa : Pabila kau renung tajam tajam mata aku  ....

Cikgu Disiplin : cikgu, kau rasa kita nak report kat encik latif ke ....
Cikgu : aku rasa ....
  Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu ....

Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni?
  Najwa : Oh oh ini cinta remajaku ....

Cikgu : cinta? Dengar baik2 kata-kata cikgu ni ....
  Najwa : Dan pabila kau katakan kau suka aku .... ^_^

Cikgu Disiplin : sudah., Diam!!
  Najwa : Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju ....

Cikgu Disiplin : Cikgu! cinta apa yang dia merepek ni?
Cikgu : Oh oh itulah cinta yang satu ....
  Najwa : Cinta di muka bukuu ....

pssttt.. ini hanyalah gurauan semata-mata c(:

Sumber : kopi pasta dari facebook . hewhewhew . 
p/s to najwa latiff : gurauan semata-mata . bukan i yang buat ;)
ayokkk ! c(:

*sempat lagi tue update blog padahal esaimen tak siap lagi ! hoiii kau buat sekarangggg !!! *bisik hati comelku -.-'

terima kasih sudi bace entry ini :)

Assalamualaikum  . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
3 Comments

3 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com