Sunday, November 25, 2012

my diary week :]


jawab salam please :)

hoho ! hellouw ebelibodi ! how are yuolsz ? :D sihat taa ? sumpah rindu gilee sakan kat blog nie ! rindu rindu rindu sangat :') na buat cemane kaan ? malas + busy . minggu lepas ade test . test . test . test ! semua nak test . bile entah nak exam . pastu cuti sem . haha . actually, banyak sangat ohsem things nak story, tapi tangan nie malas nak menaip . hee . yang penting banyak perkara pahit + manis + malu + bengang + tension + stress + bahagia . err .. bahagia ? -.-' entahlaa

me n my buddy, ain :) korang jangan kacau dye ! unavailable ;)
*ain, mintak kebenaran nie . hehe :)

 entah penyakit ape yang datang kat nieya ni sampaikan bila click 'create a new post' je, semua idea yang nak dicurahkan ke daun keladi blog serta-merta hilang . tindakan refleks serta merta kott . pastu tetibe datang idea teringat kejadian hari jumaat dimana aku dikehendaki membuat test bahasa arab ala-ala ujian MUET speaking test yang macam TASK A tapi arabic version . seriously, 'for the first time of my life' *kott , nieya ketiadaan idea nak dilemparkan ! dengan blurr nye nieya tak faham ape makna point yang kena elaborate . even boleh tengok kamus, tapi still don't get it ape makne dye . yang lain dok sibuk tanye aku, sedangkan aku terkial-kial tak tahu makne . *ha'ah aku tolong orang, tapi aku tak pandai nak tolong diri-sendiri . huhh mak, abah, tolong ! :'[

then, double seriously, last2 aku menyanyah and cakap dah . tue je . perghh ! banyak sangat ke dosa aku sampai jadi macam nie ??? habis je test, nieya ape lagi, mengamuk melalak meraung bagai nak gile bile fikirkan markah aku . arghhh ! stress . then, aku mengadu kat buddy kami takkan terpisah aku, mieza ! *sape lagi . sedih gilee tak terkata koranggg . petang tue pulak, kelas BI pulak . kali nie lecturer bagi markah yang lepas2 dulu, baru test . and i'm not expected dapat markah tinggi :) oupsss ! alamak ! kantoii dengan budak kelas :D *actually tak berape nak tinggi sangat lah . Alhamdulillah . okaylah . at least dapat lupe kejap test bahasa arab yang membuatkan aku bagai nak gilee :'( nie semua berkat mr. kasrol yang banyak ajar kitorang . awesome ! :D thanks sir ! :) 

whatever it is, 'hoii jangan nak berlagak sangat lah Crafty Nieya !' baru BI test je nie . okay foine . selagi aku tak tahu markah korang budak2 kelas, selagi tue laa aku akan anggap semua saingan hebat aku . kalau korang nak kata korang tak pandai, takkan boley masuk U . ye dak ? nieya tengok macam semua budak2 kelas pandai gilee weii . rase macam aku yang ketinggalan ke belakang . huhu . dengan aktiviti koko sabtu ahad lagi . penaat tau walaupun best ! and jangan harap lah kaan nak tengok aku study kat hostel . aku kena study ramai-ramai, baru laa boley study or buat esaimen . lainlah sekolah dulu-dulu . ade prep . best je study :( well, nak tanak, kena terima hakikat :)

foine . aku nie tak sah kalau tak membebel kaan ?

thanks to korang yang dah kenal aku . memahami aku macam mane . thanks sudi tegur + kenal + marah + kutuk2 + kawan dengan aku . really really really apprecite that ! :)

to my buddy kami takkan terpisah mieza . jangan sedih2 tau :') nanti kitew pun sedih jugak nie . aku tau kau kuat kat sane . good luck tau dear . take care . jage diri . u can do it babe ! lep n miss you :)

lastly, jangan lupe klik iklan nuffnang terchinta tau . huhu .
thanks sudi baca diary week Crafty Nieya ! bye '=.='

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com