Monday, December 31, 2012

azam ? exam ? 2012 -> 2013 ?


hey guys !
nevess okay rabu nie start final exam .
nevess ! nevess ! *kipaskipasdiri*
subject bahasa arab ! saya suka !
bahasa arab bahasa syurga kaan :')
tapi masih buat derk je nie . study main-main .
sambil dengar lagu . dah lepas exam nanti baru laa nak menyesal study main-main kaan .
cengginilaa crafty nieya . cenggini laa orangnye -.-'


jom amalkan doa nie !

so, sedar tak sedar . esok dah masuk tahun baru dah .
tahun 2013 ! cepatnye ! tak sangka tahun 2012 nie banyak sangat sweet sour memory !
siapa sangka tahun 2012 adalah permulaan nieya jadi blogger ?
padahal sebelum jadi blogger, tak pernah amek port pun konon berangan jadi blogger ke buat blog ke . apatah lagi baca blog orang yang entah hape-hape . okay sorry if tersinggung . 
and ! here i am ! a blogger ! hahaha

seriously tak expect langsung jadi blogger . ct. beah is now a blogger ??? can't believe this ! hahaha
thanks to korang yang terlibat dalam proses pembikinan blog sama ada secara langsung @ tak langsung :)
secara tak langsung, nieya study macam-macam pasal internet, social network, social campaign site, and so on laa . and Alhamdulillah tak sangka jugak nieya dapat course Quran Multimedia .
so, tau laah sikit-sikit pasal dunia internet, blogging semua nie :)
nampak macam Allah dah susun and permudahkan nieya untuk belajar .
Alhamdulillah . thanks Allah still give a chance to study :)

so far, blogging memang best ! banyak membuka mata minda hati jantung limpa hempedu esofagus asparagus *eh!  tentang dunia internet ! nieya dapat belajar speaking sikit-sikit more better laa . even masih merangkak lagi . even masih rojak lagi kaan uollsss !

haa ! masuk tahun 2013 nie . apa plan nieya ? apa azam nieya ?
azam aeh ? hmm . aaa . hmmm . aaa . 
nak kawen laah . boley tak ?
bahahahaha . okay joke please !
azam ? i wish dapat study betul2 dapatkan 4 flat for this sem .
also, hopefully truly dapat memanipulasikan duit ptptn change kepada biasiswa . haha

whatever it is, thanks semua orang for everything !
thanks Allah sebab kurniakan ibubapa yang always understand me .
thanks Allah for give me friends !!! BQB 4 group !
thanks ! thanks ! thanks !

*perghh terase macam bagi speech masa amek anugerah pelakon terbaik aaron aziz pulaks !
bahagianya ! :'D

sekian . thanks for reading this entry !
doakan yang terbaik untuk semua orang di dunia nie !
pray for GAZA ! :')

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. selamat tahun baru awak.. jadi, kena kotakan azam tu tau. dapatkan 4 flat tu

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com