Monday, December 24, 2012

final exam is around the corner !!!!! oh my ! oh my ! oh my !


hey guys ! ;)

rase macam baru semalam daftar course kat usim . rase macam baru semalam kenal-kenal dengan BQB 4 siblings *budak kelas* . tup tup ! dah dekat final exam dah ??!!!!! :/
ape story nie ? dahlah tak bace buku lagi . dahlah minggu nie study week . next week dah exam . starting rabu, khamis, jumaat, sabtu, isnin . mai aiiih . tade selang-selang hari weiii ! ingatkan exam selang 2,3 hari ke ape . konon ingatkan kat u ni laa boleh ilek-ilek chilleks bace buku ke ape . jap lagi ! hambekk ! kena struggle nie ! 

oh my ! oh my ! oh my ! *berlagak super diva jap !* exam dah dekat !!!

haa ! *tinky winky ! mentol menyala dengan sendirinya !

nah ! nah ! nah ! tips ulangkaji untuk nieya dan untuk semua yang bakal menghadapi exam .


semoga kita dapat jawab exam dengan tenangnye . amin . semoga Allah bantu kita . kite kena pulun habis-habisan untuk final exam for this sem. 1 year 2012/2013 ! hojyeahhh ! jangan terkejut kalau nieya tak berupdate lepas nie . sebab tak bace buku lagi ! doakan nieya berjaya ! and maafkan nieya sekiranya selama nieya bergelar blogger nie banyak menyakitkan hati korang . tak follow ke ape semua bagai . mintak ampun bebanyak ! saya blogger biase je . bukan blogger diva . ahakss ! :P

gotta go ! bye !

*tetibe semangat pulak nak update blog lepas 2 kali tengok cerita Istanbul aku datang ! lisa surihani as Dee for diva !

Assalamualaikum . .

publish ! :D
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. good luck tau awak..buat yang sehabis baik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah . thanks boni for your support . will do the best ! :D

      Delete
  2. All the best n good luck dear :) May Allah bless u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you seneorita baharin ;) amin . thanks for your do'a :)

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com