Sunday, December 16, 2012

hangout ! mid V marii !

cenggini laa . cenggini laa . agak-agak kalau aku tak masuk usim, agak-agak tue jugak lah aku tak masuk mid Valley *bukan samy vellu tau -.-'  orang lain siap keluar masuk mid V plus main teng teng kat mid V . and aku macam orang gilos amigos pusing2 satu MV . hoiii penat ! okay, tapi best ! sekarang tengah sale kot sempena merry kerismes coming soon nie . tapi, biase je kott masuk situ . siap nampak tayangan murah + percuma lagi . buat dosa mate i je uolsss ! and nieya tak snap banyak pic sebab sesak dengan orang ramai n sesak mate nie . kalau tak, berjuta pic nieya snap2 . bahaha . nieya pergi dengan sorang member, fatin . asalnye, nak beli tiket balik je . then, kitorang plan nak jalan mid V . hari sabtu, 15.12.2012 . and here i am -.-' :D

*okay tak introduction aku ? -..-' hahaha
ekcelli nawaitu asal kitorang nak pergi kuis dengan harapan nak jenguk bff till jannah kitorang, c mieza tue . insyaallah :) last2, dye dah message dulu yang mengatakan dye dah otw balik rumah . hamboiii lajunye balik ! kalau tak, boleh plan balik sesame next week :'( tapelah . ade rezeki, jumpelah kite, mijot !









*did you see what i see ??? yeah ! that crafty ! arty crafty . kau ade ? wee >..<


*'saye ade dalam laut nie . transform jadi nemo jap' . hahaha


*then, curik2 snap . shhhh . ikan2 tue comel okay . subhanallah !

and, persoalannya . mid V punye besaQ gedabak sampai aku boleh lost, surau dye mak aii . kalau tak, tak jumpe aku . surau kecik . no air-cond . ape story nie ? lepas nie nieya nak study betul2 . pastu design bangunan shopping complex yang completed macam2 ada kecuali yang harem . Alhamdulillah dapat solat :) then, lapo sangat n singgah kepsi n melantak habis-habisan sehingga ke titik kuah yang terakhir.
*apeakumembebelnie -..-'


Bismillah . Allahumma bariq lana .. amin .. om nom nom . erkk . Alhamdulillah
pastu jalan kejap . then, beli tiket . balik naik komuter yang ohsem ! Alhamdulillah sampai rumah . tak beli pape pun kat mid V . menjamu mate je tengok perangai orang . haha :)
yeay ! alhamdulillah selamat pergi balik . dapat jugak release tension . lepas nie nak kena menghadap buku pulak . next week will be our study week . pray for me okay ;) doakan budak2 quran multimedia semua lulus . amin :) oupss . semua course . semua berjaya ! amin :)

nieya memang tak post gambar member sebab takut dye tak bagi . k baii .
thanks for reading this entry !

p/s : dah malas nak fikir hal sedih yang berlaku 2,3 hari nie :/

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. UISH.. PENAT PENAT. nak datang lagi tapi nanti nanti jelahh. hehe

    ReplyDelete
  2. penat penat. tapi bast lah jalan ngn cik nieya kite ni :)

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com