Saturday, December 01, 2012

happy birthday both of you ! (special entry)


. . .السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

jawab salam dulu okay >_<
hello hi hoii !

sihat tak korang ? alhamdulillah . oleh sebab hari nie(jumaat) nieya terlebih eksaited happy kemain sebab ade 1 kelas je . so, nieya decided nak buat entry yang tertangguh-tangguh nie *perghh ayat ! sementelah tengah ade mase . and sementara sabtu ahad tade latihan kat ukm . ape lagi . mengketedarah update blog laa nampaknye . amboiii bile time update blog je, esaimen semua lupe ! muahahaha

so, bulan nie bulan birthday buddies nieya . *errkkk . buddies ae ? fadhil dengan ain *bukan nama sebenar* . maka, seperti kebiasaan, hamba Allah yang bernama fakar *bukan nama penuh* akan melancarkan satu birthday prank + suprise di mana pada waktu kejadian dengan aku-aku sekali kena surprise mengalahkan birthday buddies aku sebab tak sangka dye buat awal dari tarikh sebenar . haha . ayat tak boley blaa .*err . aku sorang je . bukan 'aku-aku' actually*

waktu kejadian : 27 NOVEMBER 2012 / SELASA .


*hoho . kek tue sedap okay . tapi dapat makan sikit je . huhu



SEBELUM
*hamboiii kemain seronok korang aek . tunggu kau kat bawah nanti .
hoyeahh . before kena sembur dengan tepung, wajiblah posing comel dulu . ye dak ? nak bagi kesan sebelum dan selepas kena tepung jagung yang ohsemm !



SELEPAS
hoyeahhh ke-2 . hambekk kau . hambekk . hambek semua tepung tue ! bahahahahahaha*ketawa jahat sedunia . sukanye jantung hati daku korang terkena tepung :D suka3 ! yeahh . korang memang sporting !
and ohsem ! bahahaha :]D


yeahh . seronok letew orang sambut birthday dye . pastu bile dah kena tepung, sembur kat aku pulak . itu sangat kejam ! hahaha :P joke*



ohsem BQB4 ! korang ade ? hahah

This one is our mastermind .
A good wedding birthday planner  . *oupss ! silap .
Sanggup berkorban demi BQB 4 .
cececeh . kembang laa tu . menyampah* :P

so, happy birthday both of you !

fadhil : 03 NOV 2012 .
ain : 28 NOV 2012 .

wish korang happy always and good luck for your life . keep smile . jangan cepat give up . study betul-betul . jangan main-main macam aku nie ha . tak habis-habis dengan pesbuk, blog and adam hawa je . hahaha kalau korang nak ape-ape lagi, jangan mintak dengan aku . mintak dengan Allah . huhu . and thanks sudi same-same berjuang study dengan ohsem BQB 4 . melayan kerenah sumorang . next sem entah boleh macam ni lagi entah tak aek ? :[ okay foine . sampai sini dah setart tacing dah . sob sob . tsskk T_T

*actually entry nie dah buat semalam . then, tertangguh disebabkan adam hawa yang ohsem . haha . sorry hari nie baru nak publish entry . Y peace :)
maka, dengan ini, wajiblah ain dan fadhil berterima kasih kepadaku kerana daku telah bersusah-payah mengharungi cabaran, dugaan dan rintangan dalam pembuatan entry birthday version november birthday 2012 . ingat senang buat entry lawak yang tak lawak ? :P*okay, itu gurauan semata-mata :)

and one thing, segala ayat dan tatabahasa rojak yang berkenaan di atas adalah tidak wajar untuk diaplikasikan dalam karangan bahasa melayu atau english waima dalam bahasa korea sekalipun :D hahaha


thanks sudi bace entry nie !!!!! :D

Assalamualaikum and مع السلامة . . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com