Monday, December 17, 2012

Mayday Monday : FBskins.com ❘ Fb Skins, Layouts, Backgrounds, and Styles !


hey guys !
maybe you guys already know about this site . and maybe ramai yang tak tau .
FBSKINS.COM !

so, maybe korang nak facebook korang nampak lebih cantik dan bercorak . ini tak, putih je semua bak kain kapas yang perlu dicorakkan . ecehh !

first, kalau korang nak facebook layouts, backgrounds and so on tue, korang mestilah download social extras dulu ! silalah google dengan kelajuan 2534634898ratus meter per saat, 'social extras' . pilih site yang boleh download social extras tue . dah install ? then, choose fb layout, skin and so on kat FBSKINS.com tadi . kadang2 kena tunggu 2,3 hari baru social extras tue akan muncul . kalau tak jadi, buat lah care ape pun yang boleh menjadikan perubahan dalam facebook anda . got it ? awesome !
 
and now, nieya confuse nak pilih facebook skins nie ! sebab banyak sangat yang cantik ! nieya selalu ambik dari corak abstract . bile dah jemu, bertukar lah kepada cute and stripes ! yeahh !






okay . foine . semuanya cantik2 and omeyy !
boley tolong pilih tak ? wee >_<
tunggu ape lagi ? grab it now !

thanks for reading this entry !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. wah...baru lah tak bosan tgk facebook kan??hehehe

    ReplyDelete
  2. Semua cantik2.. MM dah pernah cuba dulu..Tapi loading jadi lambat la pulak.. terus remove balik.. Huhu~~

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com