Thursday, December 13, 2012

oupss kantoi dengan lecturer !!!


hey guys ! wanna know something ?

day : tuesday .
date : 11 / 12 / 2012 .
location : tutor class in faculty quran and sunnah, usim, nilai . *details tau yuolsz .
lecture : BI speaking and listening .

so, mase tue english class . after test, nieya kena panggil ke depan to share something . what's on my mind . and i talk about 'social network' . talk . talk . talk . then, the guys so bising2 bukak story yang nieya ade blog laa . blogger laa . then, nieya story tue . story nie . story bla bla bla about this blog . next, madam hanna mintak link blog nie . huahaha . now, that's funny . and i give this blog link . and i was think ! oh my . kantoii laa everything . dah lah nieya kuat membebel okay . entry pun entahapeape pulak tue . grammar pun entah betul entah tak . bahasa rojak kemain . lain lah kalau penulisan nieya macam blogger yuyu zulaikha . tak pe lah jugak . huhu . so, welcome madam hanna to my blog :) hehe

so, nothing's special about this blog . but, this blog really mean to me *betulkah ayat ? sangat bermakna ! dari blog nie, nieya study everything from A to Z . study tentang blog on my own . how to make a nice and beautiful blog . play with the html code . semua buat sendiri even dah banyak kali give up sebab selalu tak menjadi >..< and dunia blogging nie buat nieya fikir macam-macam . berfikiran lebih matang . dengan blog, kita boleh share pengalaman diri kita sendiri . and so on laa :)

so, manfaatkanlah blog anda wahai Crafty Nieya :D bahaha *bahandirisendirik :P

hari tue nieya buat eksperimen dalam blog lagi satu *mydiaryblog . nieya tukar blog template . carik punyelah carik macam mane nak tukar sampai dah give up . last2, nieya tawakal . padam semua code template lama and ganti yang baru . and guess what ? it's working ! Alhamdulillah :) and maybe nieya boleh tukar template untuk blog nie . 

thanks for reading this entry ! barakallahu fiikum :)
semoga Allah merahmati kalian :)

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. cuak jugak bila lecture tahu pasal blog ini sebab apa yang saya rasa, semua saya tulis kat dalam tu.. ^_^

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com