Thursday, December 13, 2012

perlu ke paksa orang follow blog kita ?? erkk T_T


so, kali nie nak story mory pasal follow mem'follow' nie .
perlu ke kita nak kena paksa orang lain follow blog kita ???

i bagi example okay uolsss :
"done follow awak, follow back please !"

hoii . agak-agaklah kawan . tak guna follower ramai, tapi tade sorang pun follower yang datang bace entry kita . betul tak iolss nie uolss ? dalam dunia blogging nie tak payah nak kejar follower sangatlah . tak rasa ke yang kita macam dah terdesak sangat kalau buat macam tue ? tak bawak kemana pun follower banyak tue . yang penting apa yang kita cuba sampaikan, apa yang kita cuba kongsikan . tue pun dah cukup . satu hari nanti, bila tiba masanya, follower kau akan bertambah secara tak sedar . tuptup . *eh ! follower aku sembilanpuluhsembilahratusjutapatkaliribujutamillion laaah :) haah . terus teruja kau time tue .

so, moral of the blogging : jangan paksa orang untuk follow blog kita . nanti orang akan naik menyampah nak suruh-suruh orang follow blog kita pulak . kalau blog cantik + ohsem + gojes tak pelah jugak yuolsz . nieya sampaikan nie pun buat peringatan untuk nieya jugak okay . chill ! :)

thanks sudi baca entry nie ! ;) maaf andai terkasar bahasa ketika menyampaikan apa yang dirasa :) maaf juga andai ada yang terasa . sekadar pendapat :)

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
6 Comments

6 comments:

  1. hehe.. betul tu.. nanti follower ini akan bertambah sendiri.

    ReplyDelete
  2. Betul2! MM puntak suka paksa orang supaya follow blog MM.. If diorang rasa blog MM menarik, biarlah diorang follow secara sukarela.. Memang agak menyampah pun dgn orng yang tinggal komen 'I dah follow sini, silalah follw saya balik..'.. Huh!

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com