Sunday, January 20, 2013

bakal menjalani latihan dan annual camp selama ...


omaigadd ! oh tidak ! tidak ! tidak !!!!!!!!!!

 mengapa cepat sangat waktu berlalu nie !!!!!!! cuak cuak cuak !!!! neves neves neves !!!!!!

PERHATIAN !

selama 3 minggu akan datang nie, nieya takkan *takkan tu bagi tekan sikit bace* ada masa untuk update blog .. ! *ayat berunsurkan kekejaman macam orang tak bagi nafkah* bukan sengaja okie ..? bukan tanak bagi korang bahan bacaan up to date . ecececece . nieya akan menjalani latihan + annual camp . sekian ..

kredit : google images

WHAT THE HEAVEN .. ! 3 WEEKS .. ???????

oh yes ! 3 minggu ! this is sounds crazy for me ! seminggu latihan biasa . 2 minggu annual camp . dalam hutan .. !!! omaii omaii omaii ! ya Allah, please give me triple more more much much strength for my physical and my rohani .. esok gerak pukul 5 pagi . dengan beg yang berat .. sape yang sudi bawak kan .. ? dengan kekuatan fizikal ku bak yuyu zulaikha gamaknya . larat kah ? guys .. ! i know i'm not ready for this .. ! but i have to face it .. ! please pray for me . please doa for me . please doa cenggini for me,


".. ya Allah, kau berilah kekuatan kepada blogger crafty nieya ini dalam mengharungi dugaan, cabaran dan rintangan dalam menghadapi annual camp dan latihan palapes . Kau kuatkanlah hati beliau untuk bertahan dalam palapes ini untuk 3 tahun . Kau jangan lah bagi dia keluar baris andai palapes ini dapat memberi seribu kebaikan kepadanya walau apa pun yang terjadi . amin .. amin .. amin .. ya rabbal a'lamiin .."


touching sungguh daku kalau korang dapat doakan nieya macam nie . demi mu palapes, ku rela berkorban . nieya sanggup tinggalkan kursus bahasa elsp (english language support programme) dengan alsp (arabic language support programme) semata-mata kerana palapes . kalau ikutkan hati ini berbelah bagi tak tau nak pilih latihan palapes ke kursus bahasa . sebab kedua-keduanya wajib .. !

antara akademik dengan kokurikulum . tapi, tak pelah . kursus bahasa nie boleh ditangguhkan pada tahun dua nanti . saing dengan budak junior nanti . oh yes ! junior (-..-)' agak-agak kalau nieya nak keluar baris nanti, tolong lempang nieya 5675246915236981 kali per saat . bagi sedar sikit .. ! nieya dah sampai tahap nie, dah nak sem 2 . tolong lah bertahan .. ! this gonna be hard for me .. !

kalau nak fikir balik, sebenarnya nieya tak layak pun masuk palapes nie . sebab tak mencukupi syarat . tak tinggi . rabun . bla bla bla . semuanya sebab perancangan Allah yang sangat sempurna untuk nieya . nieya tawakal je nie semata-mata kerana Allah . sabar sabar sabar . 3 tahun tak lama . kalau orang maki ke sepuk ke ragging ke, harap nieya dapat sabar . semua itu dugaan . yes ! semoga Allah redha dengan apa yang aku lakukan nie .

*oh yes ! aku redha kalau muka aku hitam balik -.-' andai itu takdirnya*


haishh . tak dapat lah nieya nak kacau budak2 BQB 4 lagi . nak-nak si Buntal Bertelinga Merah yang sangat Kejam yang Takutkan Kumbang . oh yes ! panjangnya gelaran . tak pe . dye takkan baca ini entry sebab panjang sangat ..! muahahahaha *ketawa evil* dengan ain, wahida, najihah lagi . eh semua BQB 4 lah .. ! tunggu sem 2 lah nampaknya . siap korang bila aku balik nanti .. !

tolong maafkan segala kesalahan dan kesilapan nieya sepanjang nieya buat blog, entry nie . sorry kalau tersinggung hati ke bahasa ke .. sama ada dalam blog mahupun dalam facebook mahupun twit-te-e *gayajohan* halalkan segala macam hal @ makanan yang patut dihalalkan .. 

*apesal aku rasa entry nie macam tabah je aku nak hadapi mende nie .. ?*

sekian sahaja bebelan nieya .. kalau korang rindu nieya blog nie, sila baca entry ini dan terus mendoakan nieya . wish me all the best .. ! wish me all is well .. ! gonna miss you guys .. !!!!!!

thanks for willing and wasting your time reading this LONG entry .. !

my blog : http://craftynieya.blogspot.com/
http://crustycrab160.blogspot.com/

Assalamualaikum . .

Spread Love,
.Crafty Nieya.

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Greetings from Colorado! I'm bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the info you present here and can't wait to take a look when I get home.

    I'm shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .
    . Anyhow, excellent site!
    my website - michael kors canada

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com